TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

92,750 az pilav satış yazdık bekliyoruz, portföy büyüdü %'ler azaldı gözüküyo insanın gözüne

Gerçekleşti sanırım.. Bulunsun

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

evet....tum pozlari....pramitler ve orjinal shortlari 92 000 den az once kapattim.....FLATIM.....BASBAKAN in durumuna gore yeniden bakarim.....

simdilik....borsayla isim bitti....tum parasal hedeflerime ulastim.....BIRAZ DINLENECEGIM.....SEVGILER....yiyit kardeslerim....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Mütevazice geceye son açılan ve anında karda olan taptaze sembolikimtrak ancak bu aralar pek de kıymetli

ve de anlamlı shortlarla devam..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar..

Yorum

• butsu
          Aktif
          • 16 Haziran 2009
          • 257

...

Yorum

• Misafir

Makas -1000'i nihayet zorladı yine ama yemezler, kapamayız tabi o son pozu, müşterek açık seansda daha bi kıymeti olur bu palavralar..

Bugün zaten makas show da olmuştur aralarda neler neler fırtına misali pek tabi ama doya doya görmek lazım gelir, sayılmaz öyleside..)

Yorum

• Bull Market
              Tecrübeli
              • 23 Mayıs 2007
              • 597

spot piyasada malın altına giren yok nedense

pazartesi satışlarını sanki altına girmiş gibi çarşambaya kadar tuttular ama bugün gelene verdiler

artık alanlar ne yapar bilmem ama siyaset ve meydanlar konuştukça alanlarda bi başkasaına verecek geçecek

yakar top oldu mallar

kim kimin kafasına sopayı geçirirse piyasası bu piyasa.

kimseyi etkilemiyim yinede ama görünen köy kılavuz istemez yani.
              Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kim ne derse desin.....DUSUS....ana yorumlarimda yazdigim nedenlerle oluyor....skenderin TURKIYE SOYGUNU BITTI.....MAL....qatar....suudi ve AKP lilere yikildi.....hedef 75 000....

hicbirsey yoktan varedilemez....var olan bittimi....herkes kacar....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Bull Market
                  Tecrübeli
                  • 23 Mayıs 2007
                  • 597

yarın yatay olsa bilem haftasonu meydanlar ne diyecek bakalım

ya bide olaylar büyürse

eee pazartesi alıcı bulunurmu bu yakar toplara ?

alıcı bulunduğu yerden alan tekrar verecek kimse eline almayacak neden para bağlasın dimi?
                  Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

basbakanin....gul ve arinci izlemesi gerceklesseydi.....long olurdum....gorunen oki....KENDI ARALARINDADA SORUN BUYUK....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

EKSPERIN BAHSETTIGI....cemaat iside derin ve keskin....

Yorum

• thebaboli
                        Sistemli Borsacı
                        • 06 Temmuz 2012
                        • 843

Kuzu emmi toprağım ne yazayım neden yazayım ?

Aha bu sistemi kaynak kodu ile paylaştım. Ha çok da başarılı bir sistem değil ama nerdeyse aldığı her poz 1000 puan civarı kara geçer ama azıcık ağır olduğu için (malum testerede yamulmamak lazım) bazı pozları kara geçtiği halde zararla kapayabilir. Ama böyle sert hareketlerde iyi para yapar.

14-15 iş günü oldu paylaşalı. Hadi de 1 ay. Şuan son poz 97 den kısa. Kapanışı 92 sayarsak paylaştığım günden bugüne 13500 civarı bir puan vermiş. Yani riske ettiğin paran 10k ise 25k oldu. Benden başka uygulayan oldu mu peki? Bir ara Levent abey uygulayacaktı sanırım o da uygulamadı.

Şimdi bir daha soruyorum. Kimseye faydan dokunmuyorsa kimse sallamıyorsa neden paylaşıma devam edesin ki? Ben zaten kazandım çok şükür. Ama ben bunu buraya yazmasamda kazanacaktım. Buraya yazdım da ne değişti? Üstüne birde sistem terse geldiği zamanlarda -ki bu zamanlarda sistemin terse gelebileceğini bildirmene rağmen- yüklenenler de cabası.

Yine söylüyorum. Bu formül bırak altın formülü bronz formül bile olamaz bence. Ama başta da dedim hiç yoktan iyidir. Rüzgara karşı işetmez. Ha söylüyorum da ne değişiyor? Değişmiyorsa koy .ötüne rahvan gitsin o zaman diyorum.

Kaybedenlere geçmiş olsun. İnşallah gereken dersleri çıkarıp en kısa sürede zararlarını da çıkarırlar.

Allah'a emanet olun selametle
                        I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                        Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• leventaslan
                          Katılımcı
                          • 08 Haziran 2009
                          • 166

Bende kapattım..hemde en dipten 89,600..iyi geçti.. 2011 den beri tüm emeklerimin hepsi gitti diyebilirim.
                          Longtan geldi..longta gitti..shortta oturmayı beceremedik..
                          artık yeni oluşuma kadar ara vermek en iyisi..
                          https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• TALEBE
                            A-YI
                            • 24 Ekim 2010
                            • 1221

OBO.....olur.dedik....BOBO oldu....

ANOMALİ...demişti kuzu.... şu 3 ay içinde yaşanan............... hele mayısta......ve ...de haziranda........

kuzu bu sabah..... 96.000 KAR AL noktası hedef veriyordu.... 89.xxx leri gördü....endeks....

her sistemin...prensibin.... artısı var...eksisi...var......

tecrübe.... meleke....

belki.....

VOB'da...da..... hissede...de...

iyi bir global,bölgesel,ekonomik...analiz..... (ideoloji gözlüğüyle değil...forumlardaki pek çok...ideolog ..-belki de 1 tek hisse işlemi bile yapmıyordurlar-.yazılarıyla...kafa karıştırmak..tan başka bir iş..yapmıyorlar.....
                            şu not artışı çıkışını eğer göremediysek......hepimizin aynaya bakıp...ideolojik körlüklerimizi itiraf etmemiz...gerek..... o körlüklerimiz...hem kendimize...hem de okuyana zarar veriyor.......

hedefleri tayin....
                            kademeli giriş..... ondan sonra....
                            ne kadar...sallarsa..sallasın..... KENE gibi.... yapışmak.....
                            arefeyi görüp...bayramı göstermiyorlar....yoksa...
                            .

yazalı daha 5 gün olmuş.....
                            düşüşü destekleyen argümanlar
                            1- Bankacılık sektörü düzenlemeleri.(Kanun.... BDDK)
                            2- MB faiz düşürmesi ihtimalinin azalması.
                            3- ABD , FED parasal genişlemesinin yavaşlama ihtimali.
                            4- ABD devlet tahvil faizlerinin ve doların yükselme durumu.
                            5- Mayıs-haziran...sat....ve...git...durumu..
                            6- Not artışı beklentisinin bitmesi...
                            7- en mühimi.......... "Kar cebe yakışır"diyenlerin satıp çıkma istekleri.....
                            8-Suriye sınırında çatışma ihtimali............?
                            9-düşüşe EKGYO yeni arzı....nın getireceği hisse bollaşması..............
                            10-Taksim'deki olaylar....
                            11-Cuma günü ABD borsalarının -%1 'lerden düşük kapanışları....

çıkışı destekleyen argümanlar
                            1- MB nin faizi 0,25 puan düşürme ihtimali....
                            2- Güneydoğudaki çatışmaların azalması/bitmesi...
                            3- MB başkanının...dolar fiyatı ile ilgili...yorumu..
                            4- pazartesi gelecek enflasyon rakamının...düşüklüğü...

eklemek ...ya....da..çıkarmak .....istediğiniz...argümanlar...olursa..saygıyla.k arşılarım.....
                            Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

baboli....trend dalga bir dibi....bist 30 da 85 000 ler....ve tepki.....indikleri yer ve oradan koyacaklari tepki....mala bogduklarini kara ve basabasa getirecek yer olmaz....onlari hep zararda tutarlar....indikleri yerden koyacaklari tepki.....95 000 i asmamali ki....malda ve longda kalanlar kar edemesin....

fekat.....ben kar hedefimi gordum mu....beklemem....paralari aldigim gibi tuyerim....SOYGUN BORSADA BOYLE YAPILIR....POZAGIRER YATARSIN....BEKLERSIN.....KADAYIFIN ALTI KIZARIR ALIR GIDERSIN.....

hergun oynarsan.....SKENDER SENI BIGUN OYLE BI YATIRIR KI.....FELEGIN SASAR....

cikarilacak ders su.....HANGI SISTEM PARA KAZANIYOR.....HANGI SISTEM OLDURUYOR....BORSACI YASAYARAK OGRENIR.....suanda.....kisa islerle ugrasan herkes terste....veya bu heyyule dususten yararlanamadi....

SKO.NUN....ufak ufak verdigi ve simarttigi herkes.....MUTLAKA MEZBAHAYA GIRER.....BU DERSIN ALINMASINI COK ONEMSIYORUM

su an.....2007 deki ilk dalga dusus kadar dusmedik henuz.....o 85 000 e tekabul ediyor tl de....dolardada biraz daha var....o zamanda....tum bu dususten yararlanan sadece ben ve arkadaslarimdi....simdide oyle oldu....

ne yaptik biz.....SKENDERI KOPYALADIK....VE SABIRLA YATTIK....BIZI ITTI KALKTI ININ DIYE.....INMEDIK....itip kalkmasi normal....hakkida....kim kime beles para verir....dayandik....IHYA OLDUK VE CEKILDIK....

Yorum

• manaw
                                havacı
                                • 28 Ekim 2011
                                • 896

gece longum..

üçüncüyü partiyi de vurdum.. 89,75den.. hiç birini kapatmadım.. ayı abinin bahsini ettiği oboyu hedeflediğim için 101 ile 106 arası bir yerde yavaş yavaş kapayacağım..

üçüncüyü partiyi burada yazamadım.. o sırada hızlı olacağım diye açık olan alış penceresini direk kullandım.. bir sürü hazır emir pencerem vardı.. 95k iken hazırlamış olduğum emir penceresine direk bastım... ne de olsa emir, piyasa fiyatından yüksek olduğu için, piyasadan gerçekleşeceğini bildiğim için. neyse bastım gitti..

tam buraya yazacağım.. kaçtan gerçekleşmiş diye portfoye bakarken.. bir anlık ... aldığım poz teminatımda düşüş yaratmayacakmış gibi düşündüm o an nedense..

bi baktım teminatım müthiş azalmış.. hemen aracı kurumu aradım.. hızlı düşüşün yarattığı panikle karışık yanlış algı işte.

dedim 89.5 civarlarında emir gönderdim. 95'ten gerçekleşmiş olabilir mi.. öyleyse düzeltelim lütfen.. teminatım çok düşmüş dedim.. konuşurken hatamı anlayıp kendimi düzelttim.. ama konsantrasyon dağıldı tabi... hızlı düşüşün yarattığı psikoloji işte..

ilk emri.. direk piyasa gönderdim. buraya 93.5 dedim. 93,425 den gerçekleşti.
                                ikinci emri 92kdan verdim. limitli emir.. 91,95 den gerçekleşmiş..
                                üçüncü emri 95kdan verdim. limitli emir. 89,75 den gerçekleşmiş..

ortalama 91,725..

pozisyonları da şu grafiği kullanarak aldım...daire içerisindeki yerlerden sırası ile şortumu kapattım ve long oldum.. 1. parti, 2. ve 3. parti longlar... Başka da ahım şahım bir sebebim yok..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information