TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

gunaydin, kuzum eksperime laf soyletmem,
    adami zaten kazanmaya geri kazanmaya calisiyoruz, (sanada soyletmem )
    kurban bayrami arefesinde adam 30 klik trendin ustunde oturdu,

yigidi oldururken hakkini verelim, sende gunlukcunun donup dolascagi yer benim
    masam diyordun o buyuk mengenelerde, iyi dayandin.

sonuc, alinin hakki aliye , velininki veliye,
    2 nizde bu forumun en buyuk degerlerindensiniz.
    kendi pozunuzu ortaya yazin gerekceleriyle , sonrasini herkes kendi karar verir zati,
    bakiniz imzan.

gunaydin herkese.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      dow daki düşüş biz longcular icin iyi oldu... bu düşüş bizi bozmaz.... ama taksim işinin mutlaka hafta sonunda durulması lazım....devam ederse cehenneme döner bu borsa....
      tayyibin işini bitirdilerse bu başlayan hareket ülkemize büyük zarar verir....bu şekilde olmamalı yazık....halkın bir şekilde kendine gelmesi sağlanmalı...bunun sonu chp yede yaramaz...acil cıkıp bişeyler yapması lazım...ateşle oynanıyor...
      manif.... bu şekil de olmaz...bu vatana borcumuz var hepimizin....teyyip meselesi degil bu....ama şimdi bu oyunda köküne kadar tayyipci olurum...kralını tanımam....dış destek var...satılmışlarla işim yok benim....biz sectik getirdik, biz göndermesinide biliriz...
      kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Buraya son yazışımdır
      Bu kadar omurgasızın olduğu bir yerde olamam
      Masum insana, yeşiline korumak isteyene 15 saattir biber gazı sıkan faşist yavşaklara destek olanlar varsa
      Ben o yavşaklığın içinde olamam
      Sizi kendi omurgasızlığınızla ve vicdansızlığa başbaşa bırakıp VOb da bol kazançlar diliyorum

Hüküm Allah'ındır...
      Sana, ona, buna experim....

Bu satılmış medyaya ve kendi ülkemde olup biteni norveç tv sinde izlemek zorunda bırakan herkese
      Neyin kafası bu
      Ne kullanıyorsun
      Bu iş gezi parkındaki 3 ağaç için değil

rehyanlı için, ben yaptım oldu için, 3. köprü için, kanaist için, 19 mayıs için, 29 ekim için....
      Nedir experim
      30 cm den kadına biber gazı yağdırmak adamlık mıdır len
      Sıktıran, sıkan diye bişey yok. Mazlum ve muktedir var...
      Polisin a.q

Ulan orda saatlerdir gaza boğulan, kafası yarılan, geberen insanlar var.

Kimse ortalığı yartıştırmaz.Bunların amacı zaten ülkeyi bin parçaya bölmekti

Onu da başaracaklar

Biz de Kustirica'nın filmindeki final cümlesini sözleri söyleyeceğiz

"Bir zamanlar Türkiye diye güzel bir ülke vardı"
      kaizer.... bu şekilde olmaz...yapılanlar yanlıştır....eylem ilk başta son derece haklı gerekceyle başladı... tayyip dikta baskıyla susturacagını zannetti ama olmadı.... ama iş cığrından cıkıyor....bu bizi yıkıma götürür....benim bunu kabul etmem mümkün degil...eylemler bir an önce durdurulmalıdır...eger sürerse ülkemin bütünlügünün yanında olurum...tavrım nettir....
      Ülkenin bütünlüğünün yanında olacağımız kesindir.
      Mesele şudur.Ülkenin bütünlüğü neresidir ?

Experim, bari sen anla.AKP zaten işi buralara getirmek için gerçekleştirilmiş bir projeydi
      PKK ile el sıkışan bir proje
      silinen yazi varmi bilmiyorum....sonucta doctor kaizer yasaklaniyor....

sence bu adil mi....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

guzel kardesim....bunnarla ilgili bi aciklama yapmani istiyorum....sevgiler....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

dow daki düşüş biz longcular icin iyi oldu... bu düşüş bizi bozmaz.... ama taksim işinin mutlaka hafta sonunda durulması lazım....devam ederse cehenneme döner bu borsa....
          tayyibin işini bitirdilerse bu başlayan hareket ülkemize büyük zarar verir....bu şekilde olmamalı yazık....halkın bir şekilde kendine gelmesi sağlanmalı...bunun sonu chp yede yaramaz...acil cıkıp bişeyler yapması lazım...ateşle oynanıyor...
          manif.... bu şekil de olmaz...bu vatana borcumuz var hepimizin....teyyip meselesi degil bu....ama şimdi bu oyunda köküne kadar tayyipci olurum...kralını tanımam....dış destek var...satılmışlarla işim yok benim....biz sectik getirdik, biz göndermesinide biliriz...
          Buraya son yazışımdır
          Masum insana, yeşiline korumak isteyene 15 saattir biber gazı sıkan faşist yavşaklara destek olanlar varsa
          Ben o yavşaklığın içinde olamam
          Sizi kendi omurgasızlığınızla ve vicdansızlığa başbaşa bırakıp VOb da bol kazançlar diliyorum

Hüküm Allah'ındır...
          Sana, ona, buna experim....

Bu satılmış medyaya ve kendi ülkemde olup biteni norveç tv sinde izlemek zorunda bırakan herkese
          Neyin kafası bu
          Ne kullanıyorsun
          Bu iş gezi parkındaki 3 ağaç için değil

rehyanlı için, ben yaptım oldu için, 3. köprü için, kanaist için, 19 mayıs için, 29 ekim için....
          Nedir experim
          30 cm den kadına biber gazı yağdırmak adamlık mıdır len
          Sıktıran, sıkan diye bişey yok. Mazlum ve muktedir var...
          Polisin a.q

Ulan orda saatlerdir gaza boğulan, kafası yarılan, geberen insanlar var.

Kimse ortalığı yartıştırmaz.Bunların amacı zaten ülkeyi bin parçaya bölmekti

Onu da başaracaklar

Biz de Kustirica'nın filmindeki final cümlesini sözleri söyleyeceğiz

"Bir zamanlar Türkiye diye güzel bir ülke vardı"
          kaizer.... bu şekilde olmaz...yapılanlar yanlıştır....eylem ilk başta son derece haklı gerekceyle başladı... tayyip dikta baskıyla susturacagını zannetti ama olmadı.... ama iş cığrından cıkıyor....bu bizi yıkıma götürür....benim bunu kabul etmem mümkün degil...eylemler bir an önce durdurulmalıdır...eger sürerse ülkemin bütünlügünün yanında olurum...tavrım nettir....
          Ülkenin bütünlüğünün yanında olacağımız kesindir.
          Mesele şudur.Ülkenin bütünlüğü neresidir ?

Experim, bari sen anla.AKP zaten işi buralara getirmek için gerçekleştirilmiş bir projeydi
          PKK ile el sıkışan bir proje
          yukaridakiler cuma aksami yazdiklarin....

sence bu adil mi....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ayrica....tencere tava hakaretlerin....ona verilen cevaplar....don geriye oku....sen bu degilsinki oglum yaw....POZIZYONU LONG ALDIYSAN ALDIN....O SENIN SECIMIN.....O POZU BOZACAK HALK HAREKETLERINE NIYE HAKARET EDIYORSUN...

bak yawrum bin kere yazdim....senin gibilere ufak ufak verir....SONRA YATIRIR BINER DEDIM.....simdi bindi diye....eylemleri suclama...su anda tum dunya gocuyor....bunun eylemlerle ilgisi yok....SURUYE UFAK UFAK VERILEN PARALAR.....ONDAN BIN MISLIYLE GERI ALINIYOR...hadise sadece bu....

tayyibi kim getirdi skender.....kim goturur.....gene skender....bi milyon kere yazdim....gidecek.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

demokrasi var olum....yoksa....skender agam dugmeye basiyor....al qaide geliyor....demokrasi getiriyor....hemide allahubek diye diye getiriyorlar....libya ya getirdiler....libya halki surunuyor simdi...suriyeye daldilar....hop arap milliyetcileri al qaideyi dogradi....qusayre gidiler....olmadi demokrasi suriyeye gelmedi emme.....skender turkiyeye getiriyor....bu is boyle bin kere yazdim....esad kalir tayyip gider dedim....tayyip bu ise bulastiginda....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

yabanci ve oligarsi 10 yil soydu....deniz bitti....hadise bu....

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sence bu adil mi....
                  kaizer adlı üye açıkça forumdaki üyelere hakaret etmiş. Üyeler, iyi niyetle özür dilemesini beklediği halde hakaretinde ısrar etmiş. Bu nedenle tarafımdan yasaklanmıştır. Konu ile ilgili bazı mesajlar silinmiştir. kaizer'in yasaklanması ile başkasının ilgisi de sorumluluğu da yoktur.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

tamam bitanem.....senin kararin varsa....adildir....silinenleri bilmiyorum....burayi okumuyordum uzun zamandir....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

biliyorsun....bana tonlahakeret eden oldu.....sana....hicbirzaman onlari sikayet etmedim....yasaklanmalarini istemedim.....emme senden biri isterse gereyini yaparsin....bi hafta filan mi doctor un mapus dami hayati....uzun mu....ona gore yiyecek giyecek ayarliyayim....uzunsa mesarifim cok olur....doctor billahi sirtima biner beles yasar....

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

günaydın kendini çapulcu hissedenler,cortlarımı kapadım,kovalamaya devam
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• TALEBE
                          A-YI
                          • 24 Ekim 2010
                          • 1221

kaizer Nickli Üyeden Alıntı .... Buraya son yazışımdır
                          mecbur kalmadıkça...siyasi ...yazmıyorum.....

ekonomi forumlarını..... ideoloji satma yeri olarak kullandığımızda.......
                          (çok...kişi.......halkçı...sosyal..adaletçi...sosy alist..geçiniyor..." her yıl malının kırkta birini talebeye,fakire,düşküne v..s veriyormusun?" diye sorduğumda.... sus-pus oluyoruz.....)

gelişmeleri "objektif" değil...."subjektif" görüyor....yorumluyoruz....

kapitalizmin katedrali borsada..... ideoloji gözlüğüyle dolanan zangoçlar....ız.

son...hüsran...oluyor....

50.000 düşüşü eksper ilk dillendirmişti...... Ama...cuma günü... longda yakalandı...

forumlarda...birbirimize...ideolojimizi satmaya çalışacağımıza..... objektif yaklaşabilsek..... belki hepimiz...daha kazançlı ve mutlu olacağız.....

saygılarımla
                          Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

cok baski var korkarim yarin cocugu koyar bu bi uzun cubuk gorebiliriz yarin soldaki buyuk barin %50 duzeltmesinin uzerine cikmiyo fiyatlar zayiflik bu
                            oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• mehmetkirsoy
                              Kıdemli
                              • 03 Ocak 2013
                              • 3325

200 günlüğünde altına indi 96.600 idi.. daha rakam kalmadı destek bende long bitti 96.600 aşşa kırılmasıyla.. üzerinde long var.. ne olacak çok zor iş.. kumar bundan sonrası..

düşebilirde çıkabilirde bilen beri gelsin

Yorum

• hanXX
                                Yasaklı
                                • 13 Aralık 2010
                                • 58

Doğrudur, " namaz kıldım hacca gittim oruç tutdum" diyen çok da "malımın kırkda birini yoksula verdim" diyene ben hiç rastlamadım , enzor şart bu herhal.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information