TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    poz kapanımı çok hızlandı..bi yorumlayacak delaanı yokmu yav..
    açıkçıda çok fazla anasını satiyim.
    hacım yarın bi salsalarda aşşa çok salmadan yaveş yaveş yukaru çekerekten önümüüzdeki 10-15 güne 106 ya gelir
    bugün yazmıyom 3günlük adamda değilim 5günlüğü 10 günlüğe kestiripte bakıcek tavı çoktan geçtik
    herkes kendine gelsin bi
    bilen bilmeyen yorum yazar oldu
    bi olaya bağlı düşüşle teknikçi olunmaz
    orayı geçerse orayı görür lede vob olmaz
    başım kalabalık grafiğinide nedeninide açıklarım
    106 ya geldiğindede yorum isterim o zaman
    sn talebe
    obo ya katılıyorum sağ omuzu 1 ay kadara tamamlayıp çökmeli

Yorum

• mehmetkirsoy
      Kıdemli
      • 03 Ocak 2013
      • 3325

...

Yorum

• winvob
        Katılımcı
        • 03 Mart 2009
        • 109

güzel.....kendini iyi anlatmışsın hemşerim...(ben de egeli olduğum için öyle diyorum,bu bir çatma değil)
        olayı iddialaşmaya sokmaya çalışarak olmaz...kim neyi biliyor kim bilmiyor?
        ben de 89 dan beri bu piyasanın içindeyim...tophane de ayaklı tezgahtan gelirim.
        senin sistemin voba yönelik mekanik sistem olabilir...ona göre de alım satım yapabilirsin.
        dün 10 bin puan terse geldiğinizden mütevellit,bugün iddialı olarak yukarda ki rakamları telaffuz etmenin doğru olmadığını
        teknik analiz adına yazdım.
        ben vobla yeni uğraşmaya başladım...yeni derken de 3 yıl olmuştur.
        dün itibari ile yükselen kanal kırıldı mı egeli hemşerim????
        Hem de ne kırılma dimi...
        Bu arada tekniğin çalışmadığı çok zamanı da gördüm.
        Kuzu'nun dediği 75000 vob işte orada duruyor.ben 10 iş gününde oraya gelir mi diye beklerken sizin yukarda ki hedefleri vermeniz adına,
        arkadaşları uyarmak istedim...hepsi bu.
        Konjuktürü iyi izlemenizi isterim.Bu borsada bir süre teknik olmaz egelim...
        Hadi diyelim 106 ya geldi...sen bana ne diyeceksin o zaman esas onu merak ettim şimdi.

Yorum

• delidayim
          Katılımcı
          • 26 Mayıs 2009
          • 214

reçberi takip ediyorum twitter dan,
          sanırsın destan yazıyor.
          petrolde %5 düşüş bekliyodu,dünden beri %4 civarı yukarı gitti bahsetmiyo.
          eurusd günlerdir yıkılacak muhabbeti gırla,ons ta da öyle .1393 kırıldı kırılıyo 1389 şu an ,günlerdir böyle
          yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• delidayim
            Katılımcı
            • 26 Mayıs 2009
            • 214

illa yıkacak altını,
            yaw etme eyleme reçber,
            altın var bizde
            bende 1448 e gitsin diyorum yarın,sonra 1600-1700 2000 olsun
            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Misafir

106'da longda olanın hayali olabilir ancak global piyasalar böyle su koyverirse o bile olmaz..

Biz öyle dedik olacak dönemide bitti, piyasa bile daha rahat hareket eder en azından

kısa vadelerde..

Sen iyi tecrübeli tradersın egelii, hoop dönüp aşağılara boy verirse Bistimiz yinede gereğini yapabilirsin eminim..

Ancak herkes iki yönede iyi trade çıkaramayabilir malum zor piyasalar..

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

Kuzu'nun dediği 75000 vob işte orada duruyor.ben 10 iş gününde oraya gelir mi diye beklerken sizin yukarda ki hedefleri vermeniz adına,
                arkadaşları uyarmak istedim...hepsi bu.
                Konjuktürü iyi izlemenizi isterim.Bu borsada bir süre teknik olmaz egelim...
                Hadi diyelim 106 ya geldi...sen bana ne diyeceksin o zaman esas onu merak ettim şimdi
                iki yorumu kaynaştırmak mümkün gibi...geliyor bana.......

önce....hafiften... bir yükseliş....... yan yan gidiş...... 18-19 haziranda.... MB ve FED'den gelecek haberleri beğenmeyen........ belki de...BDDK'dan da ek tedbirler görecek Bankaların öncülüğünde....yallah........dibe......
                hedef..mağma.....

aç ayı armut ağacında...
                aç kuzu yonca tarlasında...
                aç tavuk da...darı ambarında .....
                görürlermiş...kendilerini......
                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• Misafir

Değmesin yağlı boya..! )

Hem elimiz değmişken daha Dow'u falan da cortlatcaz işimiz uzun, pozlar kısa..

Kalın sağlıcakla..

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

ABD.....pek mahçup olmuş........kızarmış.......................)
                    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• Misafir

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ABD.....pek mahçup olmuş........kızarmış.......................)
                      Tencere tavamızdan korkmuştur onlarda istersen bi özür dilesinler geçer belki ))

Yorum

• Misafir

Bu memleket var ya isterse endeksini alır hicaz fizan takılır her yöne yeterki böyle istesin çokta trink mode on seziyorum dışarlarda ben nedense ))

Yorum

• VIX100
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2011
                          • 1945

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bu başlık yazı yazılacak konumdan cıkmıştır....DOGRU KARAR ALDIGIMIN GÖSTERGESİDİR....milyonların oy verdigi (seversin ,sevmessin) bu ülkenin hali hazır başbakanınınn anasına avradına sövenleri kınıyorum....bu ne vatanseverlige ,ne delikanlılıga,ne türklüge,ne de müslümanlığa sığar....TÜRK MERTTİR....tayyibin nasıl bir adam oldugunu ve görüşlerimi biliyorsunuz...alta okuyan herkese yazıyorum....başbakanlık orada .....delikanlıysan cık karşına adamın yüzene karşı KÜFRET....
                          sevgili eksper;
                          gürcü reyhanlıya gitti,vatandaşın birisi protesto etmeye kalkıştı,korumalar ne yaptı,neler söyledi vatandaşa,hiç izledin mi?
                          gürcü bize çapulcu der,al ananı git der,külhanbeyi aazıyla sallana salllana konuşur,şehitlere kelle der,der oğlu der...

polisin yakın mesafeden attığı gaz bombasıyla kaç kişi gözünü kaybetti,dişleri kırıldı,kim verecek bunların hesabını?
                          en ufak protestoda korumalar vatandaşı paketleyip götürüyor,e yeter be kardeşim,heşeyin altında dış güçler,komplolar aramayın artık,bıçak kemiğe dayandı,millet inim inim inliyor vergilerle

az daha yazayım,örgütle görüştüğümüzü söyleyen ********dir kim dedi?sonra görüştüğü ortaya çıktı,bu sefer ben görüşmedim,başkası görüştü demedi mi?yalan rüzgarı son sürat devam ediyor,hiç bir allahın kulu bana bu şahsı savunmasın,yatacak yeri yok
                          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• hanXX
                            Yasaklı
                            • 13 Aralık 2010
                            • 58

Birisi, adını sanını anmadan birisine "ayyaş" demiş herkes kimin kastedildiğini anladı .

Forumdan birisi de adını anmadan "ayyaş" diyenin anasına sövmüş , herkes kimin

kastedildiğini yine anladı . O babayiğitse önce kime"ayyaş" dediğini Türk halkına açık

etsin sonrasında sövenler yüzüne karşı da söver.Ama adım gibi bilirim inkar edecektir.

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

İzmir'de 35 gencin Tweet attığı gerekçesiyle gözaltına alındığı bilgisi geldi bana, bir çocuğun amcası aradı. Bilgisi olan var mı?(muharrem inceden)

haber doğru çıktı maalesef,hala tanıyamadılar bunları sempatizanlar

yok turist gelmezmiş,yapancı sermaye kaçarmış,ülkenin kaynaklarını yandaşlara-yabancılara yedire yedir e,bitiremediniz,yeyin efendiler

metroda gençlere tokat at,2 polis koluna girmiş adamın hala suratına tekme atıyorlar,siz insan deelsiniz
                              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                                Tecrübeli
                                • 26 Kasım 2010
                                • 1084

bu hafta 101600 bölgesine kadar çıkacak bu it orada karar verecek kısa veya uzuna
                                eğerki bu tansiyon düşer normalleşme başlarsa dolar bazlı tepe delinir gold+gold rallisi başlar gelecek palanın kafasında
                                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information