Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bildiginiz gibi kuru 1.79 da longlamis.....spot 1.88 de longu kapatmistim....
borsada dun satanlara para yarin geliyor....onlarin onunu kesmek ucun....kuru bugun....1.8650 civarinda longluyorum yeniden....1.92 spot ucun....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
dolartl bu duruma tepkisiz yav tahvil faizi dunku aldigini geri verdi yukariya cikacak ama sert dususler olacak dunku bardan sonra bu haftaki barlarin kuculmesi mantiken yanlistir
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
96500 altından tepki gelip üstüne çıktı.. bu yüzden short muhabbeti bitti ve 96500 üzeri long. stop 96500.. altı shorttur gerisini pala düşünsün ne edeceğini
açılışta hemen rakam geçtiği için hemen longa geçildi.. tereddüdsüz... ve 1000-1500 puan civarı anında görüntü.. kar alma keyfe kalmış aç kapa aç kapaaa artemaaaaa
borsaya gelince en son
111800 lerde iken 115100 lere tekrar gider ordan yıkılır demiştim
dünkünü saymıyorum 115 ten 105 e kadar 10000 puan yakaladık 7 iş gününde
Yorum