TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Permanent
    Katılımcı
    • 08 Ağustos 2011
    • 161

Herhalde siyasi hiç bir şey yazmamak daha iyi olsa gerektir. Burada borsa ve para kazanma peşindeyiz. Burda ortak noktamız bu.

Yoksa yarın sandık kurulsa zıt kutuplara uzanan oylarımız olur.
    Hepimizin yaşı 18 üstünde. Kimse kimseye siyasi konularda ikna edemez. 40' ın üstünde olana kafasını kessen Nuh der peygamber demez. Bildiğini okur. Zira tecrübeleriyle bu karara varmıştır artık.

Bunun dışında; farklı konularda döğüşmeden konuşacak/tartışacak olgunlukta değiliz. Şimdiye kadar hiç bir siyasi konuda karşıdakinin "tamam sen haklısın, oyumu değiştiriyorum" diyen çıkmamıştır. Sadece kavga veya kırgınlıkla sonlanmıştır.

Mustafa KAMAR a gelince twitter dan takip ederim.
    Yazdıkları hisseler içindir. VOB veya kaldıraçlı piyasalar için değil. Sonradan silmesi düşündüğünden vazgeçtiği anlamında değil. Her seferinde sonradan hep silmiştir. Birazdan sileceğim diye de uyarır. Yazdıkları tek yönlüdür. İki taraflı değil.

Sadece para konuşalım, siyaseti sandık başında bırakalım.

Yorum

• Bull Market
      Tecrübeli
      • 23 Mayıs 2007
      • 597

RTE gitsin diye bağıranlar var

iyi gitsin o zaman diyen yok daha ama bakalım

oda zaten ben gidiyorum dermi der

bugün ben dikatör değilim halk getirdi taksime camide yaparız gibi bişey dedi, tüm bunlar için halkımızdan izin aldık dedi

birazda kışkırtıcı sözlerle çapulcu takımından ve chp den izahat alacak değilim dedi

ben bu konuşmasından anladımki bu adam kalmaya niyetli değil zaten

gider bu.

gençlerde sokaklarda ''güle güle Tayyiiiip, geldin gidiiyooorsun'' diye bağırıyor, bağırtılıyor diyelim, zaten biliyor herkes durumu sanki.

Tayyip bilmese böyle konuşmazdı ve herşeyin planlı olduğunu anlamak güç değil.

Eeee gençler kendi elleriyle mitinglere davet edilerek çorbada tuzları oluyorki, gelecek onyıllarda zor geçen yılların başlangıcını hatırlasınlar, kendileri etmiş kendileri bulmuş olsun birazda değilmi?

bu siyasetin arkasında olanları her zaman en son halk duyar bilir ve anlar zaten.

Dolar yükselir borsa 14 bine düşer tahminim

Traihi dip neresiydi?

0,5 centmi?

abovvvv tam 10 kat yukardan 3. kez dönmüş endeks yuh artık.
      Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• cayata
        Katılımcı
        • 19 Ağustos 2011
        • 98

mübarek vs olayları ülkemizde olmasına karşı olduğumuz eylemlerdir. Ama bundan önceki hükümetler ve seçimler demokratik ortamda yenilenin yenilgiyi anlayışla karşıladığı ya da karşılamak zorunda olduğu seçimlerdi. şimdi öyle mi seçimi alabilmek devleti fethetmek gibi demokrasi dışı düşünceler var. tek parti diktatoryası hüküm sürüyor basın susturulmuş, muhalefet yok sayılıp aşağılanıyor ve en ufak demokratik eylem akp yi devirme olarak algılanırsa işin içinden çıkılmaz. ( gerçekten ergenekon gibi oluşumlar varsa karşı durulmalıdır ama bunlar soğuk savaşta abd nin kullandığı şimdi yenilerine yer açtığı süreçtir)
        memur eylem yapar iş bırakırsa ergenekon, havaiş demokratik uyarı mekanizmasını çalıştırdığında, iş bıraktığında üç yüzü aşkın çalışanın iş akti feshediliyor. aslında bu eylemler geçmişte de oldu ama hükümetler akp kadar abartmadılar. topluma nefes alacak süreçler yaratmazsanız toplum patlar çünkü siz biat kültürü ile yetişmiş olabilirsiniz ama bunu yok sayan özgür düşünen bireyler de bu toplumda var.

Yorum

• thebaboli
          Sistemli Borsacı
          • 06 Temmuz 2012
          • 843

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• winvob
            Katılımcı
            • 03 Mart 2009
            • 109

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            dayak ve gaz yiyen kardeşlerim haybeye harcanmışlardır... icerden tayyip agam ve chp salağının, dışardan ajanlarının kışkırtması vardır.. oyun tezgahlıdır... buna kananlar ve gerceği göremeyenlere .....OYUNA VE TEZGAHA GELİYORSUNUZ ....cigeri beş para etmezlerden dayak yemeyin kardeşlerim.... soracaksanın hesap bu şekilde sorulmaz....

Kaçtır yazıp siliyorum...kırılmanı da istemiyorum.Bu olayları böyle algılaman senin seçimin diyorum.
            Olayı particiliğe de çekmek istemedim başından beri ama,biraz daha gerçekçi olarak şu MHP nin yönetimindekilerin yüzünü daha iyi görebilsen,yazacak çok şey var ama yeri değil.Hesap sorma diye bir durum da yok.Halk sokağa indi sadece...Devrimin sandıktan çıkamayacağının bilincinde olanlar sokakta...Bu daha ne ki.

Yorum

• leventaslan
              Katılımcı
              • 08 Haziran 2009
              • 166

Exper
              gidiyorum sözünü sil...gerisi tamam..:-))))
              öle gitmek yok..

ayrıca tespitin çok güzel..tezgahlanmış bir oyun var..ve benim masum insanım burda piyon oldu..Meydanlardakiler iyi niyetli..
              https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• cayata
                Katılımcı
                • 19 Ağustos 2011
                • 98

şimdi ankara, istanbul,adana, denizli, eskişehir,bursa, mersin vs illerde eylem var ( faceden takipten yazıyom başka bilgim yok) bu büyütülecek ya da küçültülecek bir olgu değil hükümet hemen tansiyonu düşürmelidir, direnişi yapanlar çoğunlukla genç çocuklar kanları deli. akp ülkeye iyilik yapmak isityorsa dikbaşlılığı bırakıp suhuletle davranmalıdır. gaz hiçbirşeyi engellemez

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kaçtır yazıp siliyorum...kırılmanı da istemiyorum.Bu olayları böyle algılaman senin seçimin diyorum.
                  Olayı particiliğe de çekmek istemedim başından beri ama,biraz daha gerçekçi olarak şu MHP nin yönetimindekilerin yüzünü daha iyi görebilsen,yazacak çok şey var ama yeri değil.Hesap sorma diye bir durum da yok.Halk sokağa indi sadece...Devrimin sandıktan çıkamayacağının bilincinde olanlar sokakta...Bu daha ne ki.
                  devrim yapacağız öylemi.....?HANİ ATATÜRK NERDE....? ya ben körüm ,ya siz....BUYRUN YAPINDA GÖRELİM....ALLAHA EMANET OLUN.....

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

vAy be hala bitmedi formda gürültü hehehehehhe bu protestocular pazartesi olsada işe gitseler veya okula yoksam yollar felç olacak gidin yatın lem tayyibin baş belaları protestocular az dinlenin ter kan içinde kaldınız gidin yıkanın hehhehehehehheheh yarın aman diyem protesto etmeyin yollar açık olsun yoksa kalaylarım hepinizi demedi demeyin hehhehehehehhehehhehehe
                    oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• winvob
                      Katılımcı
                      • 03 Mart 2009
                      • 109

Diktatörlüğü de aşan Totoliter rejimlerde ne yapmak gerekiyor?Atatük'ü mü bekleyecen?Ben kör değilim.
                      Atatürk'ün miraslarını görmemezlikten gelmeye devam ederseniz körlük siz de o zaman derim.

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

ewet form çökme aşamasında hayırlı olsun hehehhehehehe verin çoşkuyu birbirinize yaz yaz bitmez herkeze iyi geceler
                        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• musician
                          Aktif
                          • 28 Nisan 2009
                          • 299

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          akp kanadında ilginc gelişmeler olmaktadır....
                          fettullah gülen kanadının bir kısmı tasfiye edilmiştir... ve tasviyeler sürmektedir...
                          FETO deliye dönmüş durumdadır... ve bana göre islamla alakası olmayan bir şahsiyettir.... yani teyyip agamın fotokopisidır...
                          Taraftarı ya da sempatizanı değilim ancak geniş bir kitle tarafından kanaatleri yakından takip edilen Fethullah Gülen hakkında "FETO" diye bahsetmeniz,ülke olarak içinde bulunduğumuz üzücü duruma hiç bir katkı yapmamaktadır. Önemli sayıda kişinin görüşlerine itibar ettiği bir insana(katılın ya da katılmayın) bu şekilde hitap etmek bize hiç bir şey kazandırmayacağı gibi özellikle provakasyona son derece müsait şu günlerde insanların duygularını rencide edebilir, reflekslerini tahrik edebilir.
                          Sizi tanımıyorum, ancak dün akşamdan beri yazmış olduğunuz sağduyulu mesajlar ile bu yazdığınız birbirlerine tamamen ters izlenimler oluşturuyor.Bunca zamandır okuduğum mesajlarınız ile kıyasladığımda bu üslubu size yakıştıramadığımı belirtmek isterim..

Not: Yazıya yanlışlıkla teşekkür ettim, moderatörden teşekkürümün silinmesini rica ederim...
                          "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                          Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• cayata
                            Katılımcı
                            • 19 Ağustos 2011
                            • 98

akıl gerekli fanatizm değil anakarada bir araç göstericilere dalıp biri göstercinin ölümüne diğer göstercilerinin yaralanmalarına neden olmuş. aklı selim gerekli

Yorum

• cayata
                              Katılımcı
                              • 19 Ağustos 2011
                              • 98

sağduyulu almak hükümetin görevidir kibir ve böbürlenme felaket getirir

Yorum

• albica
                                Aktif
                                • 03 Aralık 2008
                                • 287

Tayyip erdoğan ın mecburiyetleri var..tüm kapılar ona açıldı...yapması gerekenler var..suriye gibi iran gibi..bunlar hatırlatılıyor..bu işin sonu iyi değil ..önce bir ekonomik kriz..sonra..belki hükümetin istifası..belki sıkıyönetim..belki yeni bir kurucu meclis ve yeni bir anayasa..belki yeni cumhurbaşkanı (adayı kemal derviş bir arkadaş bahsetmişti.) Yeni anayasa yeni laik bir Türkiye cumhuriyeti..
                                Ortadoğuda büyük değişim..barış içinde olursa çok para lazım..savaşla olursa para çok harcanmaz Müslüman kanı akar..Çok zor bir dönem..sakin olmalıyız birlik olmalıyız..akıllı olmalıyız..
                                çok düşünceliyim..Bu günler zor günler olacak gibi.. Eksper usta böyle günlerde birbirimize ihtiyacımız var..bırakıp gitmek yok..gün o gün değil birlik günü..beraberlik günü..sevgili kuzu.. sen.. ve diğer arkadaşlar bu sitenin gururusunuz..yol gösterenlerisiniz..önümüzdeki hafta çok zor bir hafta olacak..hem siyasi anlamda hem ekonomi anlamında.. vatana millete ve bayrağa sahip çıkma günü..bırakıp gitmek yok..sevgilerimle..
                                “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

Working...
                                X

Debug Information