TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VIX100
    Tecrübeli
    • 03 Kasım 2011
    • 1945

adam'git evinde iç' diyor! ne hakla? kim oluyor da insanlara emir veriyor?
    dün 'ananı da al git' diyordu.
    yani diyor ki'' sen evinde otur,biz de istediğimiz gibi talan edelim,sömürelim,yakalım,yıkalım,komşu ülkelere terörist yollayalım...
    diyor ki''içeceksen bol bol ayran iç,sürekli uyu,biz de memleketi soyup soğana çevirelim...
    adam hakkını arayanı,haksızlıklara karşı çıkanı biber gazıyla boğuyor...

herşeyi ama herşeyi yağmalayan,devletin olanaklarını yandaşa yediren,ormanlara,kıyılara,akarsulara el koyan,en sonunda insanlara benim istediğim gibi yaşayacaksındemeye başlayan emek düşmanı bir iktidar karşısında suskun kalmak,insanlıktan çıkıp köleleşmeyi kabullenmektir(tkpnin bildirisinden alıntı yaptım)

millete 3-5 çapulcu diyor,sana çapulcuyu göstereceez ,hiç aynaya bakmaz mı bu şahıs
    oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

nisanda sadece ithal edilen altin 2.6 milyar dolar,
      kabaca onsu 1500 den 53 ton eder, hindistan ve cinde durumun farkli oldugunu sanmiyorum, kuzunun bekledigi 1350 1200 arasi gelmeyebilir.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

Yazılanları okudum…Öncelikle yazdıklarım belliki dokunmuş….ben gözlemlediklerimi yazayımda siz yine eleştirin dilerseniz aforoz edin…
        teyyip denilen adam kimdir?
        sermayenin uşağı yarı diktatör bir adam…
        bu tip bir adamım dinle imanlada alakası yoktur….yerine göre göstermelik ılımlı İslamcı…yerine göre cumhuriyetci…yerine göre kürt(acılım süreci)….yerine göre yahudidir(gemi baskını)….
        Sermaye uşagından İslamcı olurmu…OLMAZ…
        ılımlı İslamcı olurmu ….OLUR…HEMDE LOKUM GİBİ….türkiyedeki büyük kitleyi bu şekilde kandırmaktadır…. Yok başartüsü yok icki sınırlaması vs .vs duygularla cok güzel oynayarak bunlara şirin gözükmekte ve avucundan kacırmamaktadır…BU ZAVALLI İSLAMDAN BİHABER HALKIMIZDA BUNU BİR BOK ZANNETMEKTEDİR….
        CUMHURİYETCİLERİMİZE GELİRSEK….bunlar bu milletin en zavallı itilmiş horlanmış kesimi….yani bizler
        meydanlarda tayip agamın ve chp beyinsizinin kışkırtmalarıyla dayak yiyen, gaz yiyen horlanan BEYİNSİZ BİZLER….
        will continue to

Yorum

• repalize
          Aktif
          • 05 Aralık 2011
          • 311

Son Perde Sen ne dersin bre

Bir iş tutayım derim..sen dersin ki, o iş olmayacak be yaa olmayacaksada moral ver alıştıra alıştıra de bari be yaa

Saygılar

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

muhtemelen bu yazdıklarım bu foruma son yazılarım olacak....o yazım silinmeyecekti....YANLIŞ YAPILDI....

Yorum

• cayata
              Katılımcı
              • 19 Ağustos 2011
              • 98

olayları gezi parkı tetikledi ama birikmişlik özellikle de akp nin diyaloğa kapalı tutumu, antidemokratik uygulamaları, cumhuriyetin kurucularını İKİ AYYAŞ diye aşağılaması ve barış politikası (bence uzlaşarak yapsa çok olumlu bir gelişmeydi) olayları tetikledi.

eğer her yer eskişehir gibiyse başbakanın işi zor. mübarek olmasına az kaldı gibi. çünkü 18- 20 yaşındaki çocuklar çoğunlukta ve her akşam il binasını toma ve biber gazı koruyor da ama nereye kadar.

Yorum

• repalize
                Aktif
                • 05 Aralık 2011
                • 311

Eksper abey sen bir şey de şu Son perdemin bahsettiği konuya

Yorum

• manif
                  Matematikçi
                  • 16 Ağustos 2011
                  • 752

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  muhtemelen bu yazdıklarım bu foruma son yazılarım olacak......
                  Emmi bunlar zor günler.. Hasbelkader tanıştık şu ortamda. Birbirimize destek olalım. Gemiyi terketmeyin.
                  grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

stockbroker üstadım çok teşekkürler yatırım ortaklığı hisse senetlerinden kesilmesini yazınca anladım zira bu ay atlas yatırım ortaklığı alıp sattık baktım sadece ondan stopaj kesmişler tamamdır aline sağlık bilgiyi yazdığın için
                    oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• repalize
                      Aktif
                      • 05 Aralık 2011
                      • 311

Selam verdiğim gitmeyi düşünüyor.. Oldumu be eksper abi ? Az sabır çok keramet..

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

akp kanadında ilginc gelişmeler olmaktadır....
                        fettullah gülen kanadının bir kısmı tasfiye edilmiştir... ve tasviyeler sürmektedir...
                        FETO deliye dönmüş durumdadır... ve bana göre islamla alakası olmayan bir şahsiyettir.... yani teyyip agamın fotokopisidır...

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

exper emmi yanlış aslen gene 2 veya 3 ay önce bu formda bi gürültü koptu gene bir çok kişi yazmayacam bu forma sınırına kadar geldi gereksiz bi sinir harbindesiniz burada sadece şu poh yeyen vobla borsa olsa ortak noktamız bence bazımız kafir bazımız alevi bazımız müslim bazımız dinsiz tartış tartış diğer konuları sonuç çıkmaz bak kendimi sadette soyutladım gereksiz sinir harbindesiniz dedim zira bende bi taraftayım ama yazmayacam buraya burası yeri değil zira. bence moderatör sayın stockbroker geriye donuk perşembeden sonraki tüm sayfaları silsin heç konuşulmamış yazılmamış olsun bu iş
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

dayak ve gaz yiyen kardeşlerim haybeye harcanmışlardır... icerden tayyip agam ve chp salağının, dışardan ajanlarının kışkırtması vardır.. oyun tezgahlıdır... buna kananlar ve gerceği göremeyenlere .....OYUNA VE TEZGAHA GELİYORSUNUZ ....cigeri beş para etmezlerden dayak yemeyin kardeşlerim.... soracaksanın hesap bu şekilde sorulmaz....

Yorum

• labtek
                              Tecrübeli
                              • 11 Ekim 2009
                              • 505

Eksper üstad. Dogal olarak herkesin sinirleri bozuk ve herkes gergin... Bu durumu dogal karsilamak her ne kadar zorsada baska yapabilecegimiz yok. Hosgörüslü olma mecburiyetindeyiz. Hata aykiri görüsler de olabilir. Fakat sadece bilgi bazinda. Baskalarini sucluyarak hic bir yere varamiyacagiz. Lütfen birbimize rest cekmeden bilgilerimizi paylasalim derim.

Evet malesef olaylar yine alev aldi. Ben bitti artik diye düsünmüstüm. Yanilmisim. Olaylar artik boyut degistiriyor. Sukunet den cok her iki tarafinda hedefleri var gibi. Polisin arkasinda elleri sopali siviller görülüyor. Yurt disindan sinyal gelirse siki yönetim bile gündeme gelebilir... Umariz birileri müdahele edip Hükümeti daha anlayisli hale sokar. Yoksa isimiz zor...
                              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

eksper abim aman diyim korkutma bizleri, senin cizgin farkli ve degisik,
                                burdaki bir cok yorumcunun oldugu gibi, bence en farkli renksin burdaki,
                                burada guzel bi kasaba kahvehanesi gibi olduk, muhabbet cok hosuma gidiyor,herkesin din ideoloji siyasi gorusu kendine,
                                herkes kendi dusuncesine gore iyi niyetiyle hareket edip yazip ciziyor neticede.
                                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information