TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kani
    Tecrübeli
    • 26 Kasım 2010
    • 1084

ho sistemlerine göre kendi kanaatim vobta para kazanılamaz mantıken ilk girişinizde 3 tane ters giriş çıkış yaparsa ho lar batarsınız genede bu yaklaşımla kazanabilenleri tebrik ederim
    oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Cobalt
      Katılımcı
      • 25 Kasım 2011
      • 149

Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      aynen öyle. tesadüfen 2 gün önce mesaj tv'yi izliyordum. cemaate yakın tv biliyorsunuz. paso rte'yi eleştiriyorlardı. hele olaylardan sonra iyice dosajı arttırdılar.
      Mesaj tv yi açın. Yine saydırıyorlar rte ye

Yorum

• butsu
        Aktif
        • 16 Haziran 2009
        • 257

Dun aksam ben de protesto ettim hükümeti ve uygulamalarını, insanları coplamasını, kafalarına biber gazı sıkmasını, bana beyinsiz diyenin aklına sasarım, ya 3 kurusluk longu icin konusuyordur, ya da amerikanın getirdigini ingilizin götürmesinin normal olduğunu anlayamıyordur, moderatörler de bu hakareti normal görüyorlarsa ayıp

Yorum

• Permanent
          Katılımcı
          • 08 Ağustos 2011
          • 161

Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Mesaj tv yi açın. Yine saydırıyorlar rte ye
          Mesaj tv kime ait?

Haydar Baş Grubu – Mesaj TV, Meltem TV, Meltem Radyo, Yeni Mesaj Gazetesi.

FEZA GRUBU (bahsedilen cemaat)

Gazete:
          Zaman, Today's Zaman.

Televizyon:
          Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV, Ebru TV, Yumurcak TV.

Dergi:
          Aksiyon,SIZINTI,Yeni Ümit

Haber Ajansı:
          Cihan Haber Ajansı

İnternet:
          Samanyoluhaber.com ,zaman.com.tr

Radyo:
          Burç Fm, Dünya Radyo, SamanyoluHaber.

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

Biri ona, diğeri öbürüne hakaret ediyor. Arkadaş, benim işim hakaret mesajları silmek mi? Klavyenize sahip olun lütfen! Siyasi, dini, ideolojik vs. görüşünüz ne olursa olsun başkalarına hakaret etme hakkını nereden alıyorsunuz, anlamıyorum!

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              stockbroker abi
              senin bilgin varmı bu hisselerde sağlanan kardan stopaj kesilmesiyle alakalı
              Sn. kani,
              Hisse senedi alım satımlarında stopaj kesintisi yapıldığına dair yeni bir bilgim yok. Bilgim dahilinde olan alım satımda kar üzerinden alınan stopajın kaldırıldığıdır. Fakat temettü geliri üzerinden %15 stopaj kesintisi sürmektedir. Onun dışında, sermaye artırımlarında aracı kurum ve bankalar çeşitli isimler altında kesintiler yapmakta, MKK'nın aylık hesap bakım ücreti benzeri masrafları yine alınmaktadır. Orada yazılan stopajın tam olarak ne amaçla alındığını sorgulamanız gerekiyor.

Sonradan aklıma geldi, ekleme yapmak durumunda kaldım. Mümkün olup olmadığını bilmiyorum. Şimdi satılan hisselerin ne zaman alındığına bağlı olarak yasada farklı düzenlemeler olabilir.

01.01.2006 tarihinden SONRA iktisap
              edilmiş hisse senetleri Dar mükellef gerçek kişi için aşağıdakiler geçerliymiş.

1) İMKB’de işlem gören;
              - Menkul kıymet yatırım ortaklığı hisse senetlerinden elde edilen
              kazançlar % 10 oranında stopaja tabidir.

- Diğer hisse senetlerinin alım satım kazançları stopaj oranı %0’dır.
              - 1 yıldan fazla süreyle elde tutulan menkul kıymet yatırım
              ortaklığı hisse senetleri stopaja tabi değil. Beyan da edilmez.
              - Stopaj nihai vergidir.
              - Beyan edilmez.
              2) İMKB’de işlem görmeyen hisse senedi alım satım işlemlerinden
              sağlanan kazançlar; Gelir Vergisi Kanunu’nun genel
              hükümlerine göre beyan edilecektir.
              - Kazancın safi tutarının hesaplanması sırasında, iktisap bedeli,
              elden çıkarıldığı ay hariç olmak üzere ÜFE artış oranının %10
              veya üzerinde olması şartıyla ÜFE artış oranıyla endekslenebilir.
              - Alım satım zararları, alım satım karlarına mahsup edilir.
              - Diğer alım satım kazançlarıyla birlikte beyan edilir.
              - 2 yıldan fazla elde tutulan tam mükellef kurumlara ait hisse
              senetlerinden elde edilen kazançlar istisnadır

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

arman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Şu beyinsizler lafını niye polise de kullanmıyorsun.
                Çok mu akıllıca iş yapıyorlar sence.
                Tayyip 10 yıldır Cumhuriyeti mi savunuyordu?
                Bu savunuyu memleketi kuranlara iki ayyaş diyerek mi yapıyordu?(Kemalist değilim ama bedel ödeyen insanlara bu laf edilmez arkadaş)
                Ha dersin ki arkadaş ben bu protesto işinde pislik arıyorum buna eyvallah.
                İngiliz parmağı var ona da eyvallah.
                E hani kanıt.
                Protestonun uzaması tek kanıt.
                Banu avar'ın komploculuğu ikinci kanıt.
                E güzel abim bu ülkeden başka ülkelerin eli ne zaman çekildi.
                Bu hükümet zamanında bu el çekildi de bizim haberimiz olmadı.
                Yoksa bu eller iktidar mı oldular bu ülkede.
                Suriyeye demokrasi işi hangi planın parçası aga.
                Mısırda sen neyin gövde gösterisini yaptın.
                Haması niye kucağına almaya çalıştın.
                ÖSO'yu ben mi besleyip büyüttüm aga.
                Bunlar hangi uluslararası güçlerin işi?
                Yav adamlar her kurumun içine ettiler.
                Yetmedi dalga geçer gibi laflar ettiler.
                Milletin mahremine bile müdahaleyi hak gördüler.
                E şimdi tepki verince vay ingiliz parmağı vay chp oyunu (hayatımda da chp'ye oy vermiş adam değilim)
                Kendiliğinden gelişen hareketlerde tepki manüpule edilebilir böyle bir risk her zaman vardır.
                Ama ortada ciddi rahatsızlık varken herşeyi bir uluslararası güce bağlamak millete de beyinsiz demek en azından ayıptır.
                Bunca problemin kaynağı politikaları üretenlerde hiç mi suç yok be güzel abim.
                bu yazıya imza
                kaddafide geçeydi daha iyi olurdu da demeden edemecem yazının içinde
                ordada hükümet olarak sınıfta kaldık hatta ülke olarak

Yorum

• mehmetkirsoy
                  Kıdemli
                  • 03 Ocak 2013
                  • 3325

twitterda

geleceği gören hoca en son tuzak diyordu 89 90 civarlarında shortculara çift dikiş atıyordu...

son durumda onları silmiş...

ve ne yazmış twitterda... geleceği görme yeteneğimi bitmiş... her ihtimali yazmış... ee noldu müneccimlik nerede kaldı...

her ihtimali yazdığı için zaten bi tanesi olacak.. ki bu olduğunda gene yazacak ben yazdım oldu...

büyüksün yücesin Allah razı olsun.. müneccimsin... ver eteğini öpim pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mücadeleye devam müneccimlerle...

Yorum

• Bull Market
                    Tecrübeli
                    • 23 Mayıs 2007
                    • 597

Yabancı basın pohpohlamış başlıklarında ve yazılarında, hayır şu İngilizler sürekli küçük görürdü haberlerinde şimdi biton ajanını soktu bu ülkeye ve elini çekmek istemiyor diyemi Türk ler yaparsınız maparsınız yazıyolar ne iştir?, Türkler aslan kaplan herşeyi başarıyorlar zaten, gaza bakın hizaya gelin, of yaaa Türkiye doğunun teröründen batının sömürüsünden kurtulamayacak sözü ne kadar doğru bir söz gerçekten hak veriyorum.

Alman kanalları: "Türkler savaşırsa kazanır."

İtalyan kanalları: "Bir ağaç için bunu yapan Türkler'in neler başarabileceğini siz düşünün."

Londra kanalları: "Onlar Atatürk'ün çocukları ve onlar uyandılar!"

Kanada kanalları: "Onlar her savaşı kazanırlar."

Rusya kanalları: "Türkler inanılmaz, her şeyi başarıyorlar."

İngiltere kanalları: "Türkler harika, onların yaptığını şu ana kadar hiç bir yerde görmedik."

Norveç kanalları: "Dünya sizi izliyor, asla geri adım atmayın."
                    Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• delidayim
                      Katılımcı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 214

bu olayların bukadar büyümesini aklım almadı,
                      böyle bir sebeple bu ülkede bukadar tepki oluşturmak ,bu kalabalığı toplamak imkansızdı,
                      birikmiş bir öfke ve yoksayılmaya karşı tepki var ,ama
                      pkk nın şölenlerle karşılanmasında,bu tepki verilmemişti.
                      yangına körükle gidilmesinide anlamıyorum,
                      az önce seyrediyorum tv de''diktatör değilim,diktatör arayanlar kendi geçmişlerine baksınlar''dedi başbakan.
                      bu laf nedemek şimdi?ne gerek var bu lafa?
                      yani özetle,yönetimin bu tepkiyi sanki hususi oluşturduğunu ,aşırı güç kullanan polisle tepkiyi arttırdığını,günlerdir inatla yatıştırmadığını düşünmeye başladım.
                      bu yönetim böyle acemice davranmazdı.
                      önümüzdeki seçimleri hususi kaybetmekmi istiyorlar acaba?kaçınılmaz krizi başka bir hükümete denk getirip ,''bakın biz yoksak ne oluyo ''mu dedirtecekler acaba diye düşünmeye başladım.
                      bu gezi parkı nedeniyle bukadar kalabalık tepki normalde imkansız.
                      yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

gürcü ve saz ekibinden nefret eden birisi olarak 3-5 kelam da biz edelim....... (ayak takımıyla devlet YÖNETİLEMEZ)

kadıköye indim,iskeleye girdim(karaköyde işim var) içerisi çok kalabalıktı,birden sloganlar yükselmeye başladı,nooluyoz lan falan oldum,tkpli gençler ordaymış,turnikelerden geçiş bedava,ödene yapmayın diye bağırdılar,oradaki görevlilerin gıkı çıkmadıbundan sonra vappur bedava dediler emme ben yine de kartı okuttum....herkes alttan geçti

sloganlar eşliğinde vapura yöneldik,çöktük koltuğa bildiri dağıttılar ve açıklama yaptılar,inanılmaz bir coşku vardı,TAYYARın bu koşullarda daha fazla dayanabileceğini sanmıyorum

gürcü memleketin başına bela oldu,asla akıllanmaz,alttan almaz,bildiğini okur

yaptığı dayatmaları buraya yazsam roman olur,herkes aklını başına alsın,

borsanın da vobun da .... koyum,yeterki bu illetten kurtulalım

bundan sonra alayına CORT,ALAYINA GİDER
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Ersancolak
                          Yeni Üye
                          • 07 Kasım 2011
                          • 36

mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          twitterda

geleceği gören hoca en son tuzak diyordu 89 90 civarlarında shortculara çift dikiş atıyordu...

son durumda onları silmiş...

ve ne yazmış twitterda... geleceği görme yeteneğimi bitmiş... her ihtimali yazmış... ee noldu müneccimlik nerede kaldı...

her ihtimali yazdığı için zaten bi tanesi olacak.. ki bu olduğunda gene yazacak ben yazdım oldu...

büyüksün yücesin Allah razı olsun.. müneccimsin... ver eteğini öpim pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mücadeleye devam müneccimlerle...
                          Mustafa kamar la ne alıp veremediğin var anlamış değilim 1 haftadır hem burada hem diğer tarafta adama sallaya sallaya bir hal oldun,2009 yılından beri 22000 endeksten beri her analizi tutmuş bir insana bunları söylemeye hakkın yok dostum eğer gerçekten iddialaşmak istiyorsan Mustafa kamar gibi insanlara yardımcı olmak için iddialaş kendisi 2009 dan beri hep geleceği gördü senin geleceği kimse göremez sallamanı yalamış yutmuş bir adam dır Mustafa kamar insanların üzerinden gündem yaratacağına kendi çizgilerinle gündem yaratmaya çalış..

Yorum

• VIX100
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2011
                            • 1945

karaköyde tinerciler durdurdu beni,1tl istediler düşündüm, verdim kurtuldum,sas komandosu aklıma geldi birden

aylar sonra otobüse bindim,birden balık istifi moduna geçtik,nasıl bir koku,göbeğini kaşıyanlara yakalandık,arabanın gözünü seviiim

evet kamara haksızlık ediyoruz 1 kere yanıldı beni corttan indirdi,olur böle şeyler,çok yardımı olmuştur,1 aydır bekliyodum cortta,vobdan soğudum ama kesin kesin uğursuzluk bendedir,yine cortlarız kaçmıyo ya......
                            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• mehmetkirsoy
                              Kıdemli
                              • 03 Ocak 2013
                              • 3325

Ersancolak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Mustafa kamar la ne alıp veremediğin var anlamış değilim 1 haftadır hem burada hem diğer tarafta adama sallaya sallaya bir hal oldun,2009 yılından beri 22000 endeksten beri her analizi tutmuş bir insana bunları söylemeye hakkın yok dostum eğer gerçekten iddialaşmak istiyorsan Mustafa kamar gibi insanlara yardımcı olmak için iddialaş kendisi 2009 dan beri hep geleceği gördü senin geleceği kimse göremez sallamanı yalamış yutmuş bir adam dır Mustafa kamar insanların üzerinden gündem yaratacağına kendi çizgilerinle gündem yaratmaya çalış..
                              iddalaşma felan yok bana ne yaa... ne gündemi abi ne çizgisi...

ky inanıyor böyle şeylere.. ne güzel demişsiniz görüyor mörüyor..

görmeye devaamm.. insanlara yardım derken.. garantimi olacağı ya inanamıyorum dediğinize.. neyse.. demekki talep bu yönde..

hee unutmadan arada ömrümüz ne kadar kalmış onuda bi deseler de öğrensek...

heee niye yazdığıma gelince forumda arkadaşlar burda ordan etkilendiklerini sanki garanti olacak gibi yaklaştıkları için gündeme getirdim.. ve görüldüğü üzere 92 derken 85 lere geldik.. kusura bakmayın..

rahatsızlık verdiysek affola..

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kamar 10000 puan yukarı gitmeden çökmez diyor...
                              VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              1 kere yanıldı adam,o da bize denk geldi,o kadar olur
                              hakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              biraz önce kamar.. bunlar tuzak.... shortçuların üzerinden buldozer gibi gececekler yazdı ve sildi...görelim bakalım neler olacak...

Yorum

• thebaboli
                                Sistemli Borsacı
                                • 06 Temmuz 2012
                                • 843

Çok güzel resimler var buyrun bakın ;

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                                Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information