TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ky longlamıyorki...kıcına gireni cıkarıp şorttan tüymüş....veya az zarara razı olup tüymüş...eeee kesilecek adam yok...bir tarafa amansız ve anlamsız gidip sürü oluşturması lazım.. şu an tam nötr olmuş piyasa....
    sürü üreticekse ve daha yukarı gitmeye niyeti varsa ileride,
    aşağısı daha makül gibi gözüküyor. bu aşağı gidiş hızıyla dönmesi zor diye düşünüyorum.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

buradan aşşağı giderse bizim ky hayatta longa girmez...beklentisi kalmamış bir borsa hikayesi var....emme yukarı giderse yedi cihan ky buradan kapattıgı şortu üstten döşemeye başlar....böylede bir durum var...karar agamın...bana göre nötr piyasa şuan...iki uc acık..

Yorum

• Ersancolak
        Yeni Üye
        • 07 Kasım 2011
        • 36

Arkadaşlar belki öngöremediğimiz bir durum daha var gezi parkıyla başlayan bu sokak olayı hükümeti içine alan bir çığa Arap saçına dönebilir yabancı yatırımcı bu sokak ayaklanmasından kaygı duyduğu için satış yapıyor olabilir..

Yorum

• chaotic
          Yasaklı
          • 26 Mayıs 2009
          • 713

AVM yapılmayacağı açıklandı ama protestolar artarak devam ediyor. Bilmediğimiz birşeyler var, halk böyle örgütlenemezdi. Birileri AKPnin fişini çekmiş olabilir mi?

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

hoyttt
            duman etmişiniz ortalığı yawww
            şölebi geçmişi okudum (adet oldu alışkanlık oldu bura)
            geçen haftalarda endeks 114lerdeyken 110 a gelir düşüş olur dedik durduk biraz aldık biraz vedik enson da 108500 ortiynen %50 malda yakalandım
            nasıl yakalandım
            çarşamba il dışına gideceğim bakamam deyüü akşamdan lönkü girdik gittik pala sahipsiz gıça bi geçirmiş
            devrisi gün orti yaptık 107 den başladık davetiye dağıtmaaya
            bugünde sabahtır bi yandan davetiye bi yandan alışveriş derken bakamadım öğlen dealar aradı yaw abi sen heç böle yapmazdın bişeyler yapardın illa öle bakıyon piyasadan habarın vamı dedi öle öğrendim 104900 olduğunu
            lönkleyem bidaha decektiimm üleyn dedim bi düğünü atlat sona bak işine didim
            neyse durum bu
            kendime güvenirim yeterkiii ekran başında olem ama güven bile kesmez palayı bilmekte yetmez
            mühim olan bildiğini uygulayabilmktir ve vob gibi hızlı bi pistte ekran başı mühimdir şekil a ben
            diğer konuda kamar mevzuuna bende kızdım bi ara
            kamar nerdeyse gidilsin izlenilsin ama kamarın dediğini buraya yazmak buradakilere saygısızlık bence
            mustafa kamar sa izlenilen 2009 telleşmişliğimiz gençborsa sitesinde yazmışlığımız va
            dostsoros(mehmet)-anıl(zaralı)-mavilim(ahmet abim) -sn tertipli -vsvsvs
            belki tanıdığınız veya tanımadığınız daha biçok hoca tabir edilen dostlarla bizzat görüşmüşlüğüm konuşmuşluğum var hepsine saygım var
            burda kuzu-baboli-eksper
            bunların alayı yanıldı
            herzaman yanıldılar yanılınılır bu normal yanılınmasa hep tokatlasalar zaten burda ne işimiz var havaide kızlarla seyrederiz alemi
            yanıldıktan sonra kurtulmaktır mesele sahip çıkmaktır pozuna topiğine vsvvs
            neyse çok uzatmeyem edebiyattan anlamadığım halde
            özetle kamar şunu dedi bunu dedi demek burada yanlış gidile izlenile
            mehmet kardeşim seninde bu kadar değilmi analiz deyip hafife almanda yanlış
            herkes kendince bi grafiğe analize bakar ama bide HE denilen mevzuuu vardır (his endeksi ) denir
            ve toplum içinde yazmak
            güzel bi teknik donanıma --his endeksine-tecrübeye olduğu kadar vicdana ve taşşağa sahip olmayı gerektirir

yoksa ben ne dedim 113200 altı şort dedim ben dedim ben dedim demenin alemi yok
            vurcez vuruşcez gün geçircez

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hem cortumu hem lönkümü 113200 de filetledim bugün
              ozaman
              113200 altı-üstü diye ayrılabilirmi
              hıı söle baken talebe

Yorum

• mehmetkirsoy
                Kıdemli
                • 03 Ocak 2013
                • 3325

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                AVM yapılmayacağı açıklandı ama protestolar artarak devam ediyor. Bilmediğimiz birşeyler var, halk böyle örgütlenemezdi. Birileri AKPnin fişini çekmiş olabilir mi?
                yabancı basın türk baharı başlıkları atıyor.. ilginç..

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

arkadaşlar bu taksim işi midemi fena bulandırıyor....toplumsal harekete dönmeye başladı....tedirginim....

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

yabancılar fişini cekti tayyibin galiba....ajanlar fena fışfışlıyorlar....vatandaş oyunu anlayamassa durum cok ciddiye gidiyor....

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      aynı gün döndü

son hamle güdük kaldı
                      ptesi eksi gap bekliyom şimdi de

mavi çızık yükseldikçe destek de yüksseliür haliynen geçen 110700 deydi şinci 112250 olmuş
                      112250 gırılması lazım 109 gündeme gelmesi lazım
                      ben arasını yani 111500 ü bekleyem en iyisi
                      geçen hafta yazmışım bak
                      112250 kırılırSA dememişim kırılması lazım 109 a gelmesi lazım demişim bu grafikle he nin karışımı
                      pala netmiş
                      kırmızı 110 u
                      sarı 108 i
                      kırmış bi nevi teknikçi öpmüş
                      ben alttaki int.lerde nasıl beklediğimi çizmiş ona göre poz almışım ama benim beklediğim gibi olmamış
                      yanılmışım
                      ama o grafik kesinlikle satda
                      yeşil alta geçtimi sat babam sat diür
                      baka baka uymamışız gerçi bakamadıkda önemli değil
                      son durum şu

Yorum

• mehmetkirsoy
                        Kıdemli
                        • 03 Ocak 2013
                        • 3325

dow jones sata çıkmıştı 2 gündür...2 kapanış rakam altında idi..

Yorum

• kenanji
                          Katılımcı
                          • 30 Haziran 2009
                          • 136

Banu Avar__

abd'liler "türk baharı" istiyor!

bdpkk öncülüğünde taksim’de gezi parkı nın yok edilmesini protesto eden kalabalık birden kendini uluslararası bir harekâtın öznesi olarak buldu!

olay çok önceden hazırlanmış görünüyor, ama kalabalıkların bundan haberi yoktu... bir anda olay dünya çapında twitter ve facebook’ta ‘en çok izlenen’ oldu... taksim meydanı yabancı muhabir ve muhbirle doldu... new york times da meydanda, ingiliz haber ajansları da... 'occupy (işgal)' adıyla anında sosyal medya pompalandı! uluslararası olimpik komitesi'ne çağrı mektupları yayımlandı. reyhanlı’da kılları kıpırdamayan boğaziçi'li öğretim üyelerinden bir kısım batı'lı dostlarına şikâyet dilekçeleri yolladı. isveç’te alternatif ‘nobel’ ödülü almış olan tema vakfı meydandaydı. bianet adlı site 'kent dostluk ve dayanışma hareketi' olarak ortaya çıktı! tabii ki ‘international coalition’ damgası taşıyorlardı. 23 nisan, 19 mayıs, 'silivri gaz savaşları'nda ağzını açmayan uluslararası insan hakları derneği duruma vakıftı, gereğini yapacaktı! sosyal paylaşım ağları, birebir mısır’daki arap baharı kokulu mesajlarla sallandı. erdoğan’ın polisleri acımasızdı! yaralılar divan otel'e sığındı, starbucks kapılarını kapadı. chp, taksim için kadıköy'de miting planladı...

15 gün önce hatay reyhanlı’da hükümetin destek verdiği caniler katliam yapmış, bir ilçeyi yok etmişti, 50'den fazla ölü ve yüzlerce yaralımız vardı! bu kadar ses çıkmadı!
                          bir gece önce bir milletin en değerli varlığı elden çıkarılmış, tpao’nun yabancılara peşkeşi mecliste karara bağlanmıştı! hiç ses çıkmadı!

türkiye’de ‘bahar’ rüzgârları estirenler var. dünya'nın 3. kez karıştığı bu ortamda birbiriyle gırtlaklaşan farklı küresel çetelerden yanalar. erdoğan’ın suyunu ısıtmak isteyen farklı bir çete için çalışmaktalar... chp ve bdp 'taksim baharı' için omuz omuzalar...

gerçek ile sanal muhalefeti ayırma zamanı!

Bu da benim turizm kameralarından aldığım görüntü. sanırım pkk bayrağı istiklalin ortasında.

Yorum

• TALEBE
                            A-YI
                            • 24 Ekim 2010
                            • 1221

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            yabancılar fişini cekti tayyibin galiba....ajanlar fena fışfışlıyorlar....vatandaş oyunu anlayamassa durum cok ciddiye gidiyor....

en yaşlılarınızdanım....

gençliğim ...beyazıt meydanında geçti...

klasik CHP metotları ...bunlar....

CHP , seçimlere kadar bu metotları artırarak devam ettirir....

Ecevit, CHP başkanı olmadan önce , genel sekreter idi... o tarihte.. 1968 öncesinde....
                            teşkilatlarına yaptığı duyuru
                            "-sokak hareketlerini destekleyiniz...bizim iktidarımız sokak hareketlerinden geçer"
                            şeklindeydi....

O duyuru...halen...geçerli...demek...ki......
                            Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• mehmetkirsoy
                              Kıdemli
                              • 03 Ocak 2013
                              • 3325

yabancı borsalarda sata çıkıyor dikkat edin bence twitter üstadları tuzak felan desede belli olmaz bu işler..

Yorum

• mehmetkirsoy
                                Kıdemli
                                • 03 Ocak 2013
                                • 3325

çat çut bomba atışları

canlı yayın yabancı kanal

Yorum

Working...
                                X

Debug Information