eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Abi 106 yukarı kırıldığında yukarı yönlü çok sert bir dalga başlatmıştı. Ve sonunda bugün aşağı kırılarak trendi kırdı. EW e göre 103 binlere inme durumu mümkün. İndiği yer 103 lere inerse 6-7 bin puan tepebilir ama şuan herşey satta.leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster104,500 baboli
106 yukarı kırıldığında şort vur kaç dışında zarar yazdırdığı gibi şuan long da o konumdadır. 106 yukarı kırıldığında şortta kalanların uyguladığı teminat politikası şuan longcular için geçerlidir.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Yorum
-
Haklısın baboli..
Hepsini biliyorum..sabah çok güzel poz kapatarak başladım..
benim hatam disiplini bozmak oldu..duygularla işlem olmuyor..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
buradan tepecekmi kırılacak mı kamar bilir biz bilemiyoruz geleceği görme şansı verilmemiş bize

usd destek öle bi yatay var
tl ise 103,871-103,729
Yorum
-
hisselere bakınca aşağı daha yol uzun gibi geliyoleventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAha KAMAR mesaj yazmış..Benim gibi düşünmüş oda..İnşallah Haklı çıkar..
Panik yok... Piyasada tuzak var...geniş düşünmek yarar sağlar..bist tekrar 90000 üzerine atacaktır..
yurt dışıda nanay
dolar almış başını gidiyo
esad sucudlarım geldi her an kullanabilirim diyo
taksimde ağaçları kesecez avm yapacaz diye ağaçları kestirmeyecez diyenleri dövüyorlar
eskiden taksime cami yapacaz diyenler artık parayı bulup imanı kaybettiler herhalde
caminin yerine avm yapacaz diye tutturdular[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
-
yav bu geleceği görenler acaba yabancı desteklimi merak etmiyor değilim her dedikleri tutup son finalde bi tutmazsa.. tutuyor diye kredi çekip bağlayan olurmu olur.. finalde bağladımı öncekileri misliyle kitler..
sonuçta bu geleceği haber verenler nası biliyor diye bi sorgulamak lazım... bu iş üfürükcü hoca cin çıkartma muhabbetine döndü.. bi kişi çıkıpta ya bırak bu işleri nerden biliyon demiyor.. vay alkışlayalım önümüzü ilikleyelim büyüksün devsin harikasın
Yorum
-
1 kişi hayatını kaybetmiş parkta?
polis gaz sıkarak üzerine atlıyor vatandaşın,yere düşünce de aynı polis tekmeyi basıyor haberlerde hepiniz gördünüz,tövbe estaaafrullahhhhhhhhhoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Diyelim tuttu analizi. Adamda 50 bin kredi çekerek işlem yaptı. Para atıyorum 100.000 oldu. Ya kamar al bu 5 bini karın %10 u diye verecekmiydi? Yada bu kamar hangimizin kafasına silah dayadı "beni takip edeceksiniz siz beyinsizsiniz beni takip edin paraya para demeyin" diye hangimize yalvardı?mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav bu geleceği görenler acaba yabancı desteklimi merak etmiyor değilim her dedikleri tutup son finalde bi tutmazsa.. tutuyor diye kredi çekip bağlayan olurmu olur.. finalde bağladımı öncekileri misliyle kitler..
Başkalarının hakkında konuşurken geçmişte ne yaptıklarına da bakmak lazım. Kamar bir çok kişiye ciddi meblağlar kazandırmıştır. Halil gibilerle bir tutulması bence doğru değil. Kendiside burada değil. İlla göndermede bulunacaksak tweetden göndermek daha doğru olur.
Burada ben egeli okut eksper abi kuzu alayımız yeri geldi yanıldı yeri geldi bildi. Kamarda bayadır biliyordu yanılma payını ona da tanıyın.
VOB mezarlığı zerre bilgiye sahip olmadan para yönetimi yapmayıp karşıdakinin açtığı poza dayanma gücünü tartmayıp ona uyup batanlarla doludur. Burda suç imam da değil cemaattedir. Ayrıca unutmayın imamı cemaat uçurur.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
Yorum