TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
babolim planlı bişey yok şuan vur kaçtayım. o yüzden uygun gördüğüm yerden girip çıkıyorum...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLiono daha faydalı olmak açısından işlem yaparken 1/4 %30 yazarsan takipçiler için daha faydalı olur bence.
Pozun hayırlı olsun. İnşallah karla kaparsın.
Hayırlı cumalar bol kazançlar.
şuan iki vuruş yaptım ikiside birbirine yakın öğle arası hinlik yapacağını düşündüğüm için 14100 e reserve
longları yazım...
Yorum
-
cevap vermek zor.... krizin nerden geleceğine bağli....geleceği bilmek zor...avrupa gümlerse bire bir olur....abd kaynaklı olur ise parite ucar....TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi hayırlı cumalar
size birşey soracaktım
borsalar bir kriz yaşayıp aşağı doğru çakılsa (2011 ağustosundaki gibi ) parite ne taraf gider ?
oda çakılırmı ?
Yorum
-
-
abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercevap vermek zor.... krizin nerden geleceğine bağli....geleceği bilmek zor...avrupa gümlerse bire bir olur....abd kaynaklı olur ise parite ucar....
2008 krizi ABD kaynaklı idi, parite yıkılmış 1,60 tan 1,25 e
ben ne kaynaklı olursa olsun dünyada bir kriz havası oluştuğunda, paranın askeri güvenli liman DOLARES e akacağını düşünüyorum
isterse 50 trilyon dolar borcu olsun, herkes sırtını abd ye yaslamak üçün yarışır
parite yıkılır her halukarda diye düşünüyorum, yanlışmıyım sizce
Yorum
-
bu poh yiyen abd dagılamazmı yani....yıkılmaz denilen osmanlının sonu... dolaras ille sonsuza kadar rezerv para olarakmı kalacak...birkac buyük başın resttine savaşa bakar iş...uzun hikaye....mevzu karışık boş ver....TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi
2008 krizi ABD kaynaklı idi, parite yıkılmış 1,60 tan 1,25 e
ben ne kaynaklı olursa olsun dünyada bir kriz havası oluştuğunda, paranın askeri güvenli liman DOLARES e akacağını düşünüyorum
isterse 50 trilyon dolar borcu olsun, herkes sırtını abd ye yaslamak üçün yarışır
parite yıkılır her halukarda diye düşünüyorum, yanlışmıyım sizce
Yorum

Yorum