...ötcell bile düşüremedi ki,10 bin poz açan iş bırakır mı piyasayı,hayal görmeyin,keşke düşsse
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
neymiş genel kurul toplanamıyormuş muş miş,amaç yatırımcıyı s2mek,zırnık koklatmamak,iyi polis ***ü polis,karı bölüşürken toplanıyonuz ya lan,temettü versen ne yazarrr zaten aşşadan açıyon,porsanın da ... ......,kaat alanın da......oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Spotun 5 lik grafiğinde bi KAMA oluşumumu var..yoksa ben serapmı görüyorum..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
ne oldugunu bilmiyorum ama boga oldurecek cinsten bisi olsun yeter
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
KAMAR ne diyordu..92,100 sonrası aşagıya 89K mı diyordu..benmi yanlış anladım..
yoksa yukarıda bir hedef dahamı var diyorduhttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
1000 puan düşüş.... sonra...94.800..... sonra....87.000 diyordu....leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAMAR ne diyordu..92,100 sonrası aşagıya 89K mı diyordu..benmi yanlış anladım..
yoksa yukarıda bir hedef dahamı var diyordu
ancak....gözden geçiriyor.... galiba......
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
113300 kırılmasıynan 112850 ye gelücükani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu gün muhim üsaklar artı kapamamalı bu hafta için bi kısalma iştahı kalmaz yoksam
112850 kırıldığında asıl çatırdı
Yorum
-
çatırdamaz bu başkan, bunun iskelet titanyumdan.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster113300 kırılmasıynan 112850 ye gelücü
112850 kırıldığında asıl çatırdı
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
imf ingilizlennen ilgili habar pompaliürsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçatırdamaz bu başkan, bunun iskelet titanyumdan.
111 bize yete çok bişe istemezük
Yorum
-
Sosyetede para çok, yeni zenginlerde ki kolay para da cabası..
Global zirveler maşallah..
114 bile ucuz geliyo shortta yakalanana) neler gördük hesabı. Hadi biz alışkınızda dışarısı
farklı bi yaşıyodur böyle yeni tarihi zirvelerini..
Global -%20 düzeltme, satış, ..vs. gelecekte paraları kurtarıcaz daha??, ohoo..
Yorum
Yorum