113100 den cortt..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
destekten zıpladı
112800--113200 arası biyere gidip dönmeli 110 a
günaydın
113400 e değdi
geçerse kısacılara sıkıntı yaratır
112 mallı lönkler 113200 filet
günaydın
Yorum
-
kuzu abim şimdi tırları diziyordurr, günü gelince konuşacak,leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim odada yalnız kalıp korktuğu zaman bana sesleniyor panikle..." baba neydesiiin..babaaa..neydesin babaaaa"
şimdi aynı durumdayım..ve KUZU yu arıyorum
"KUZU NEYDESİİİİN...KUZUUUU...NEYDESİN KUZUUUU" :-))
altta nikini görüyorum bazen forumlarda, izliyor, yazmasa bile forumdakiler kısmında nikini görmek yetiyor.
özledik be kuzu ,
galiba eksper abimde inzivaya çekildi zaten,
:(Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Selam arkadaşlar... En son kendim adıma büyük hata yapıp 113 000 den long olmuştum. (112.800-116 arası testere yapar dedim ama garan vergi ceza haberide olunca ) Kendime kızdığım için yazmadım pek..
Son durum 113 000 full long devam...
Pozda değişiklik yok'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
günlük obo da sağ omuz için kalkıyor olabilir okut umokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam arkadaşlar... En son kendim adıma büyük hata yapıp 113 000 den long olmuştum. (112.800-116 arası testere yapar dedim ama garan vergi ceza haberide olunca ) Kendime kızdığım için yazmadım pek..
Son durum 113 000 full long devam...
Pozda değişiklik yok
dikkatli ol
gazan mübarek olsun
Yorum
-
Sıkıntı yok abim... Sadece gördüğümüzü yapamamk üzdü beniegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünlük obo da sağ omuz için kalkıyor olabilir okut um
dikkatli ol
gazan mübarek olsun
ne geldiyse bu OBO lardan geldi başımıza ehehehe 
114.200 kapanış bekliyorum gün sonu bakalım...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
hata yapılır dönülür bidaha yapmecemizin garantiside yokokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSıkıntı yok abim... Sadece gördüğümüzü yapamamk üzdü beni
ne geldiyse bu OBO lardan geldi başımıza ehehehe 
114.200 kapanış bekliyorum gün sonu bakalım...
zaten hatayı yapaken demedikmi allta 3bin puan va biz üstteki 500 e gidiyoz diye
Yorum
-
Aynen abim.. artık senin vuruşma yöntemine döndüm.. 111 000 di şort maliyet reverse long olunca 2000 puan sokmuş oldu bana.. şimdi benim ona sokmam lazım... Bi o sokcek bi ben böyle yırtcaz herhalde ehehehegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhata yapılır dönülür bidaha yapmecemizin garantiside yok
zaten hatayı yapaken demedikmi allta 3bin puan va biz üstteki 500 e gidiyoz diye
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
niyagara üstünde ipte cambazlık her babayiğidin harcı değil.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen abim.. artık senin vuruşma yöntemine döndüm.. 111 000 di şort maliyet reverse long olunca 2000 puan sokmuş oldu bana.. şimdi benim ona sokmam lazım... Bi o sokcek bi ben böyle yırtcaz herhalde eheheh
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Tcell haberi senin planı bozabilir abi...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster112500 görmesi gerek öğleye gadar'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
113100 cort
Yorum