Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
113200 den log idi
bugün bi 111400-112600 yapıp 1200 cebe attım
112 yedüştü mal hala longta
yarın 112800 civarı duruma göre corta dönerim
yarın 109 a gelmeli 5 gün i.çinde dediğimin 5.günü 1 gün de yanıldım de çok çok perşembe cuma salmalı bidaha aşşa
yarın artı kaparsa gene diyorum kısa şüpheli kalır dikkat edin derim stop noktası koyun gerekirse haftalık destekle trend cizgisi arasına sıkıştı resimde görüleceği üzre
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
saat farkındanmıdır bilemiyorum ama vadeli satta ama spotu hala sınırda geçmedi sata yarın eğer olurda soldaki gibi uzun bi bar açarsa aşağı bu iş biter baya iner aşağı 2 hafta içinde demektir aşağıdaki beyaz cizgiye demir atarlar
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Denizyatırımın bugünkü twiter daki yorumunda, babolinin çizdiği kanalı kullanmış..Galiba oda aynısını çizmiş ve rakamları ona göre vermiş.
Şöyleki.
Dün etkili olan yükselen kanalın bugün 111.200 seviyesinde bir kez daha destek olması yüksek olasılıktır.Sahip olunan uzun pozisyonlar 111.000’in altında stop-satış yazabilirler.Sahip olunan kısa pozisyonlar için 112.700’ün üzerine stop-alım yazarak risk azaltılabilir.Endeks 112.500 direncini kırarsa 113.700 seviyesi hedef haline geleceğinden gün içi uzun pozisyon açılabilir.
Bütün olay yukardaki grafiğe göre dönüyor..
umut borsacı için en büyük tuzak..
neyi umut ediyorum.
şu anda o grafiğe göre pozu kapatmak lazım..çünkü stop noktasının üzerindeyiz şu anda..
ve ben bunun tuzak olduğunu insanları stoplatmak için yapıldığını düşünüyorum..
Bütün olay yukardaki grafiğe göre dönüyor..
umut borsacı için en büyük tuzak..
neyi umut ediyorum.
şu anda o grafiğe göre pozu kapatmak lazım..çünkü stop noktasının üzerindeyiz şu anda..
ve ben bunun tuzak olduğunu insanları stoplatmak için yapıldığını düşünüyorum..
çok iyimserim değilmi..umut işte...:-))))
113700 yanmadıkça kısa için umut bitmez. Ama o rakam yanarsa bence umut bitmiştir yeni zirve beklentim olur.
Tradelerim beklentim üzerine değil sistem üzerine olur. 112150 de longa geçen sistem 111925 altı 30 luk kapanışta şorta geçer. İnşallah sistem zarar eder de kısacı dostlar kar eder.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Benim odada yalnız kalıp korktuğu zaman bana sesleniyor panikle..." baba neydesiiin..babaaa..neydesin babaaaa"
şimdi aynı durumdayım..ve KUZU yu arıyorum
"KUZU NEYDESİİİİN...KUZUUUU...NEYDESİN KUZUUUU" :-))
Yorum