Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
endeks 30 ve vadeliyide vereyimde eksik kalmasın.haftalık olası değerler olup cumaya kadar geçerlidir.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yukardaki pivot sistemler tarafsız sistemler olup değerler yakından izlenmelidir.kazançlı bir hafta olması dileklerimle.burada paylaşıma son vermiş bulunmaktayım.hoşça kalın arkadaşlar.
yukardaki pivot sistemler tarafsız sistemler olup değerler yakından izlenmelidir.kazançlı bir hafta olması dileklerimle.burada paylaşıma son vermiş bulunmaktayım.hoşça kalın arkadaşlar.
Taka abi paylaşımların için teşekkür ederim hakkını helal et. Hayırlı işiniz hayırlı olur inşallah.
Yoğunluğun fazla olacaktır ama ara ara uğrayıp selamını esirgeme. Allah'a emanet ol.
Bu arada matriks kullanıcısı olan varsa yukarıda paylaştığım formülün backtestini system testerdan yapıp sonuçları paylaşırsa daha net görülebilir. Harun vaktin varsa resimleri paylaşırmısın?
5 dakkalık halini pek önermem 30 dklık hali daha iyidir. Rakamları dileğinize göre değiştirebilirsiniz.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Bu arada bi arkadaş Hacı Dimitri ne yapıyor demişti..
Cuma günü oda shorta döndü.hatta Ankara'da yanımdaydı..
gaza getirdi, benide fulletti.
93,000 e kadar göçebiliriz dedi..OHA KUZU yu geçtin dedim...:-))
Bu arada bi arkadaş Hacı Dimitri ne yapıyor demişti..
Cuma günü oda shorta döndü.hatta Ankara'da yanımdaydı..
gaza getirdi, benide fulletti.
93,000 e kadar göçebiliriz dedi..OHA KUZU yu geçtin dedim...:-))
kuzuyu okumamışsın belli, haziran vade sonu 75bin diyor..
40 gün var vade sonuna, 30 iş günü ediyor kemiksiz..
günlük ortalama 1300 puan...vışşşşş...
olur mu olmaz mı bilemem emme deli para lem..
Yok kuzu yu okudum..benim için 93,000 bile büyük para..KUZU nun söylediği manyak bişey zaten..
eğer öyle bişey olursa, kuzuyu ilk bulduğum yerde elini öpecem..hiç bir Allah'ın kulu öyle tahmin yapamaz..
ama bir kişiden dolambaçlı yoldan..not geldiği gün yavaş yavaş %40 süzülürüz dedi..ama onuda ciddiye almadım açıkçası..
Bunu diyende çok önemli bir şahsiyet..
%40 ta 70,000 civarına denk geliyor..
76 lardan USD JPY longlarken..her long yaptığımda..espri olarak..İnşallah bu gece Caponyadan bi devalüasyon haberi geliyormuş ve pariteyi 100 yaptık diyorlarmış ..derdim..
bi türlü gelmedi..ama iki ileri bir geri oralara geldi..
şimdide..acaba bu pazartesi kara pazartesi olurmu diyorum...
Yorum