Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
113975 benim az önce izah ettiğim siistemde destek egeli abim eğer kırsaydı veya kırmak arzusu ile aşağı inseydi direkt soluğu haftalık değerlerde alacaktı onlarda gerideki sayfada bakmak isteyen bakabilir pazartesi haftalık değer yukarı kayacağından haftaya çok agresif olacaktır pala testerenin dişleri genişleyecek
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
kahvaltı,sahur,yemek,lahmacun,dürüm,güllüoğlu çay v.s....katıldığım...keyborsa toplantıları..alkolsüz yerlerdeydi...
güneysu,gemici,volvo,xtrader,şenol,kutero,balıkçıd oktor,yemekçi,engin,BaBo,simurg,eksper,ulunay,fırt ına ve daha pek çok güzel şahsiyetle tanıştım......
kani ve egelii'ye paylaşımlaından ötürü teşekkür ederim....
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
ukarıda İMKB 100 DOLAR BAZINDA eski bir grafigimi güncelledim.2002,2009,ve 2012 yıllarında oluşan DİP bölgelerimiz görülmektedir.Bu bölgelerde korku ve medyada oluşturulan dünya genelinde bir çöküş söylemleri ile MAL TOPLANMIŞTIR.Her toplanan MAL ,yeni oluşan TEPE lerde küçük yatırımcıya teslim edilmiştir.Ve bu teslimin arkasından DİP bölgelerinde oluşturulan ÇÖKÜŞ senaryosu TEPE de mal tesliminden sonra gerçekleşmiştir.
İMKB100 yaklaşık 35 DOLAR civarında iken 3.DİP ilan edilmiştir.Ve 37.80 DOLAR üzerindeki kapanışlar bize artık 3.TEPE ye yükseliş habercisi olabilir.3.TEPE küçük yatırımcıya MAL teslim zamanı olabilir.Mal tesliminden bir müddet sonra dünyada KÖTÜ senaryo devreye girme olasılıgı artacaktır diye düşünüyorum.
TAHMİNİMCE 50-60 DOLAR arası bir bölge 3.TEPE gerçekleşebilir diye düşünüyorum.
YUKARIDA görüldügü gibi bu analizimiz tamamen bir tahminden ibarettir.Dolar bazında çizilmiştir.Grafigimizdeki YÜKSELİŞ KANALLARI bizim önemli gördügümüz noktalardır.Ancak bu kanallar aşagıya ve yukarıya ihlal edilmesi normaldır.3.TEPE OLARAK belirtigim bölge PEMBE YÜKSELİŞ KANAL DİRENCİDİR.Daha geride uzun vade YEŞİL YÜKSELİŞ KANALI bulunmaktadır.ÜLKEMİZİN İÇİNDE BULUNDUGU ÖZEL DURUM BELKİDE YEŞİL KANALI BİZE GÖSTEREBİLİR,KİMBİLİR.yaşayıp görecegiz
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
51.04 DOLAR ÜZERİNDE YAPILAN KAPANIŞLAR GÜZEL GÜNLERİN HABERCİSİ OLABİLİR.bu rakamın altındaki AYLIK kapanışlar bizi 37.00 dolar seviyesindeki DESTEK bölgesi gerçekleşebilir.
buda 2013 başından başlayıp 2013 aralık sonuna kadar geçerli olan sabit değerli sistemdir.1466 çok önemli olup,1667 ise ana dönüş noktasıdır.yatırmlarınızı dip tepe avcılığından ziyade makul değerler arası yapmanız sizleri kazançlı yapacaktır.bu sistemi kayıt altına almanız vede göz önünde tutmanız tarafımca şiddetle önerilir.hayırlı hafta sonu dileklerimle.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
endekse gelince aylar önce paylaştığım gibi 86100 bundan sonra dikkatle izlenmeli 78600 ise malın asla elde tutulmaması gereken yerdir.93500-97800 ise olası son hedefler gibi görünsede dalgalı sert günler bizi bekler durumdadır.eğimi görmeniz maksatlı matrikse uyumlu basit bir sistemde sizlere hediyem olsun.matriks de dataya yerleştirilecektir.umarım faydasını görür ve bana dualarınızı eksik etmezsiniz.
TP:=Input("Time Periods",1,100,12);
BLF:=((HHV(H,TP)+LLV(H,TP))/2);
BRF:=((HHV(L,TP)+LLV(L,TP))/2);
POB:=((BLF-BRF)/2)+BRF;
BLF;
BRF;
POB
haftalık bazda izlerken günlükte tirend çizmeye çalışan bir ho yapısı.
Dw:=If(DayOfWeek()<=Ref(DayOfWeek(),-1),1,0);
Wt:=If(Dw=1,
{then}(Ref(HighestSince(1,Dw=1,H),-1)+
Ref(LowestSince(1,Dw=1,L),-1) +
Ref(C,-1))/3,
{else}0);
DwPs:=(ValueWhen(1,Wt>0,Wt)+
ValueWhen(2,Wt>0,Wt)+
ValueWhen(3,Wt>0,Wt)+
ValueWhen(4,Wt>0,Wt)+
ValueWhen(5,Wt>0,Wt)+
ValueWhen(6,Wt>0,Wt)+
ValueWhen(7,Wt>0,Wt))/7;
Dwps
dema ho ile yapılandırılmış bir macd örneği:
shortperiods:=Input("Enter the shorter DEMA periods: ",3,20,12);
longperiods:=Input("Enter the longer DEMA periods: ",21,50,26);
signal:=Input("Enter the number of signal line periods: ",3,50,9);
Dema(C,shortperiods)-Dema(C,longperiods);
Mov(Dema(C,shortperiods)-Dema(C,longperiods),signal,E);0
Yorum