Dilimi züküyüm delidayim..bu çok sıcak oldu..:-))
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bundan önceki yatırım yapılabilir notunu 1992 de almıştık..ve borsa 1992-1993 boyunca çıkmıştı..ve kriz 1994 te patladı..
burdada sonuç 2013 i gösteriyor..ama bu yıl çok hızlı çıkarsak..krizde 2014 ocak ayında patlar..
o zamana kadarda bizi patlatmazsa tabiihttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
işte size hata nasıl yapılır disiplinli olmazsan ne olur örneği bu hafta.
Salı piyasa açılmadan geceden yazdmıştım saat 01:10
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterperşembe günü ppk toplantısı var faizlerde düşüş çok kuvvetli olmazsa olmaz bekliyor piyasa
zaten bugün neden düşmedi?
beklenti alınır belirsizlik satılır normalde
ama beklentiler daha kuvvetli çıktı haliylen
birde perşembe Erdoğan obamaynan görüşecek malum
birde faizler düştü diye not artarsa varyaaaaa
tamda IMF e yarın borcumuz sıfırlanmışken
istermisiniz TR nin borcu kalmadı risk primi düştü faizler düştü enflasyon düşük daha ne olsun ve not arttı desinler
işte beklenti bu olduğundan piyasada düşüş olmadı.
yarın güniçi bakıcaz bakalım IMF e borcumuz sıfırlanıcak tek tuş son taksit ödenecek ya bi şov yapıyolarmı yukarı dooğru
o zaman anlaşılır merill teyzenin neden 10 bin lot uzadığı.
Salı piyasa açıldı spot açılırken pozlar ayarlandı geçte olsa yönümü bulmuştum.... saat 09:53 uzuna geçiş 111550
stratejiyi belirlemişim kafada netleşmiş geriye bir tek uygulamak için disiplin kalmış..... saat 10:30Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzuna geçtim ben
bunlar obama Erdoğan görüşmesini satın alıyolar
tahminim biraz daha yukarı gider borsa,
meril teyze bişey biliyo bence.
kimseye tavsiye değildir.
haftanın sonuna kadar olabilecekleride düşünmüş bulmuşuk ama işte..... saat 11:34Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzunların stobu 110 bindir, 110 bin çok önemli
millet kısadan vazgeçmez
bunlarda yukarıyı gösterir
elbet düşüş gelecek ama önce uzunlardan kazancı alıp kısaya öyle geçmek yada 110 bin stop ve kısaya geçmek mantıklı
Cuma gününe kadar uzunda bekleyip kazancı almaya çalış stratejisi benimki
kimseye tavsiye değildir.
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtık buradan yukarı gitme ihtimali çok arttı
Dünkü çarpışmada long piyasa galip geldi
Kısacı müzminler beklesin dursun oldu, bu arada longdan inen oldukçada piyasayı sinsice çekerler yukarı
taaki beklenti gerçekleşene kadar
perşembe beklentiler gerçekleşmesiyle ver coşkuyu sonrası Cuma günü realizasyon bekliyorum
İşte aynı gün sabah uzuna geçtin az puan kaptın disiplin öğlene bozluldu hemen kısaladım , sırf üç beş puan için...... saat 13:31
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah uzunladık ama 112350 den realize ve tekrar kısa
bakalım az düşer bu nasılsa
Piyasa yükseldi kapandı baktım kaldım avunuyorum..... saat 17:46
işte böyleBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterobama Erdoğan görüşmesini satın alıyolar
muhtemelen görüşmeden öncede not artışı olacak deniyor
vırt vırt işte
haybeye yükseliyor noolcak.
en başta stratejiyi uygulasam disiplini bırakmasam Cuma günü benim herşey ama nerde bizde o disiplin.
keçiyi yardan yara uçuran bir tutam ottur.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
demekki not artacak deniyorsa artarmış.ihsan72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu andaki süreç önceki not artışına benziyor. endeks çıkarken sürekli not artacak yorumları vardı , ky göz göre not artırmaz bunlar diyorlardı. taktik değişmiş gözünün içine baka baka şortçulara diyor , kimseyi inandıramıyor
Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
-
Borsa için şöyle bir sonuca ulaşılmış. Yatırım yapılabilir seviyeye (YYS) geçen ülkelerin borsaları not artışından önce diğer borsalardan belirgin biçimde pozitif ayrışıyor. Fakat YYS sonrasında bu ayrışma ortadan kalkıyor ve diğer borsalarla paralel seyir izleniyor. Yani bugün borsa en az 1500 puan yukarıdan açılır. Dün 92 bine çok yakın kapanış yapan borsanın bugün 93.500 (fibonacci direnci) civarında açılması beklenir. Ardından hemen Kâr satışı gelmez. Biraz kar satışı gelir ama ciddi düşüş getirmez. Pazartesi günü habere herkes alışır, eğer dış borsalarda çok net yükselişler yoksa yatay ve aşağı eğimli olur, ondan sonraki günlerde ise kar satışlarını daha net hissederiz (yerdinçten alıntı)
116-116500 açar mı? tam cort zamanı emme para yok hesapta,göndermedim eyi yaptım
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
Yorum