pala bu düşüş ayklarını geç,çity ve yardakçısı iş vermedikçe bize huzur yok
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi altun deme altun..ben hala tutyorum..ort 1500 civarı...uzun tabiki de... benm gördüğüm ya da görmek istediğim diyelim... bi 500 üstü var bunun emme... bi daha 450 civarına gidermi gider yani... o iş piyango gibi...hayırlısı olsun...kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltında dramatık sıkışma var alt ve üst bant 1476 ve 1470 ben kısa bekliyorum kanaatım o yönde
Yorum
-
ula çırak kaç kere sölecem.onsta 1466 altı asyada 2.21-28 malda kalma diye.kısa yeri onsta o değerden en az %3 uzaklaşması şart.birde benim verdiğim macd fiyata odaklı eğrinin 60-120 dakkada terse dönmesi şart yoksa alimallah şeytan çarpışa dönersin.hehehe.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltında dramatık sıkışma var alt ve üst bant 1476 ve 1470 ben kısa bekliyorum kanaatım o yönde

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Önerim yok.chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnerin nedir peki?
Eleştirmek kolay, yapmak zor.
?
Sadece ortada bir sorun var.Kimse sorunun farkıda değil,kaptırmış gidiyor.Onu söyledim.
Bizde sürekli işlem yapıyoruz.Yaptığımız hatalardan ders çıkarmaya çalışıyoruz.
Mesela eskiden borsa giderken bankalar haricinde hisse alıp hadi çıksana derdik,düşerdi.
Artık borsa çıkacaksa,bankadan başka bişey almıyoruz.
Ama yapılan hatadan ders almayıp,çıktıkça şort demek dogru bir yaklaşım değil.
Vob çok çıktı deyip herkes şort oldukça dahada çıkıyor.Bankalar çok çıktı bu fiyattan alınmaz dedikte dahada çıkıyor.
Düşmezlermi? düşerler tabi..6 liraya vakıf satmışım gelmiş 7 liraya, düşecekte 6 lira olacakta,tekrar alıcanda çıkacakta kar edicen..
Büyük hisselerde,hisse satanların hepsi şimdi peşlerinden bakıyor.Sattıkları yerlere gelmeleri için büyük düşüşler,çöküşler gerekiyor.
Sorun şu; borsanın gideceğini göre göre nasıl olsa düşer deyip şurdan şort olcam.orası geçilince şurdan şort olucam.şurası geçilirse şurdan bidaha şort olucam demek.
Madem öyle çıkacak diye düşünüyorsun,neden LONG olmadın,olmuyorsun..Borsadan anlıyorsan!
Yorum
-
piyasa neden düşer çoğunluk alışa geçtiğinde.peki neden yükselir,çoğunluk satmıştır ve alan ağalar onların alma iştahlarını artırarak.sistem bu kadar basittir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Bakın benim gibi birçok hata yapan şortçular, yazda geliyor şortlarımızı giyip denize gidelim.Ne yapacan şortunu giyip gideceeen ! Giymeyip de ne yapacağan NE ÇEKTİK BİZ BE ! NE ÇEKTİKzamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnerim yok.
Sadece ortada bir sorun var.Kimse sorunun farkıda değil,kaptırmış gidiyor.Onu söyledim.
Bizde sürekli işlem yapıyoruz.Yaptığımız hatalardan ders çıkarmaya çalışıyoruz.
Mesela eskiden borsa giderken bankalar haricinde hisse alıp hadi çıksana derdik,düşerdi.
Artık borsa çıkacaksa,bankadan başka bişey almıyoruz.
Ama yapılan hatadan ders almayıp,çıktıkça şort demek dogru bir yaklaşım değil.
Vob çok çıktı deyip herkes şort oldukça dahada çıkıyor.Bankalar çok çıktı bu fiyattan alınmaz dedikte dahada çıkıyor.
Düşmezlermi? düşerler tabi..6 liraya vakıf satmışım gelmiş 7 liraya, düşecekte 6 lira olacakta,tekrar alıcanda çıkacakta kar edicen..
Büyük hisselerde,hisse satanların hepsi şimdi peşlerinden bakıyor.Sattıkları yerlere gelmeleri için büyük düşüşler,çöküşler gerekiyor.
Sorun şu; borsanın gideceğini göre göre nasıl olsa düşer deyip şurdan şort olcam.orası geçilince şurdan şort olucam.şurası geçilirse şurdan bidaha şort olucam demek.
Madem öyle çıkacak diye düşünüyorsun,neden LONG olmadın,olmuyorsun..Borsadan anlıyorsan!
Yorum
-
Ahh be abim vurduk kırbaçıda 20.50 ye kadar ama amira li kullanıp tuttular piyasayı..TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokut..abi....
bir senin HALKBANK .inat ediyor.........
söyle de düşsün..............
Ne çektik be abi şu şorttan ehehehe'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
spot haklıymış... 112 altı umut ışığı şortcuya... 110 a kadar gideri olur.. altında şenlenir şortcu..fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatlik oluşum taze zirveler diyor bana... hayırlısı...
hayırlı işler cümleten...
gerçi 100 endeks yapmış zaten taze zirve... buna bakınca asagı potansiyel var gibi...bakalım hangisi haklı...
Yorum
-
-
Türkiyeyi bekleyen en büyük tehlike, iç çekişmeler ve AKPnin oylarında ciddi kayıp:
http://www.radikal.com.tr/turkiye/gu...stirir-1132813
Yorum
Yorum