108800 e gelip dönmeli yukaru daha bitmedi
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yapcemSe_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli aç kapa yapacan mı tekrar yukarıdan yoksa bozmadan devam mı..
oynamadan duramam

bi yukarı daha yapar bu bene göre112-116 arasından sarkar anca oraya gadar hareketsiz bekleyemem arkıdeş
Yorum
-
ula ana üryan koşunca bende not geldi sandıydım.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hemşom nassın ne va yoktaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula ana üryan koşunca bende not geldi sandıydım.hehehe
Yorum
-
eyi sayılırım şu an palayı kurşunluyom emme bi türlü ölmedi namıssız.heheegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemşom nassın ne va yokŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Kusura bakma dostum. Tradeye girince bakamadım. Şimdi sırtımı rahata aldım. Mesaj kutusunu boşalttım.sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersinan posta kutun dolu.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...555#post481555
haftasonu topiğe giremeyecekler çıkmadan birer tane hisse seçin yarışmamıza renk katın.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Okutum üstteki grafikte mi ikna etmediokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖyle korku saldikİ 111300 den elİm Şorta gİtmedİ yaa...
Neyse sağlık olsun.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://forum.keyborsa.com/showthread...555#post481555
haftasonu topiğe giremeyecekler çıkmadan birer tane hisse seçin yarışmamıza renk katın.
Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum

Yorum