Böyle olmamalıydı böyle bitmemeliydi. Buraya kadar emek sarfetmiş tüm herkesi ve Fenerbahçe camiasını yarın finale kadar geldikleri için kutlarım.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fenerbahceli olarak Benfica nin haketdigini söylemeliyim... Ikinci yari fenerbahce ne yapmak istedi anlamis degilim... 23 sene sonra ki heves buraya kadarmis...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
KOLAYINA DİNMEZ BU fırtına diniyomuş gibi yapıp alevlenir durur benim dikkatimi çeken bi hisse var ISYHO bu holding battımı ya endeks rekor kırarken bu mal gibi bekliyo bu bi hareket ederse tavan tavan gitmesi lazım başka türlü bunun salak palası yetiştiremez grafiğini normal bi şekildeTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfırtına geçti ...mi...?
yoksa...devam..mıı?
adam....sabahtan beri...istikrarlı....yavaş...yavaş....aldı...yükse lttiii..aldı....yükseltti....
yarı nı da var mıdır....?

oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
bence kısa hala riskli adam zırlamaya 105 binden başladı 5 bin point çıktı hiç sanmam kısalsın uzun devam edecek millet kendi eliyle kısa vermedikçe ona kısalmaz şu an itibari ile kısalması için bu gün gibi ters dik bar açmalı aşağı başka türlüsünü düşünemiyorum şu anoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
herseye ragmen fenerbahçeyi tebrik ederim.. bundan sonraki senelerde daha büyük başarılar kazanması en büyük temennimiz ..
Yorum
-
Arka arkaya mesaj gönderme aralığını 15 sn.'ye çıkardım. Kopya mesaj yollamaya karşı spam filtresi de aktifken çift mesaj nasıl gönderilebiliyor, sorunu çözemedim.
Yorum
-
borsa çıkacağı yerlere vobda 111 binlere geldi neredeyse ama dolar/tl öylece kaldı
demekki ikisinden biri yalan söylüyorEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. :)
Yorum
-
sn stockbroker,
mesajların sağ alt köşesideki "alıntı yaparak cevapla", "düzenle" gibi butonlar çift tıklayarak çalışmakta bende. eminim birçok kişide de öyledir.
Cevap yazdıktan sonra ilk tıkta, fare imleci beklemeye alınca, mesaj gitmedi diye ikinci kere tıklıyorum... sağ alt köşedeki butonlar gibi çalıştığını düşünerek..
böylece bazen bir mesaj oluşuyor, bazen iki..
Bendeki durum bu..
Yorum

Yorum