Bu ay içi artacak modys arttıracak ne kadar doğrudur görecez ben elimdeki 2..12 maliyetli asyabları 2.31 satışa yazdım
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Suriyeliler sınır kapımıza saldırmış
1 polis 1 asker ve 3 vatandaş toplam 5 kişi yaralanmış.
Bu gidişin sonunda Obama ve Erdoğana operasyon için uluslararası hukuka görede askeri bir müdahale için mana çıkarırmı şimdi?
çokmu şüpheciyim ne?Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Abi güzel yakalamışsın... 108.375 e 2.parti şort gönderdim.. alırsa bakalımthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
108400 de üst çizgi.'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
kani üstadım dolar neyin baktığımız yok vadeli 30 derdimiz hele ondan taze haber neyin varsa onu süle.hehehekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolar/tl ye dikkat devrilebilir uzunda durmayın
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yarın cuma poz kapayan olur az sakinleşir burası geçen gün burda pasta yayınlanmış citi long tarafındaydı short tarafında olanların bu pozlarını kapamaya zorlanacağını yazmıştım pala pastaya direkt yeni poz açarak müdahale etti poz taşısa görünecektı milletin elindeki mala göre sıfırdan poz açtıoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
şortöreleri pes ettirmeden alıcı supota gelivermeden pekte salacağı yokta bakalım ya tutarsadan fala yattık.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
herkesin iflahı kesilmiş durumda
(ben dahil)
işin kötüsü, borsa rekora doymuyor haberleri tek kuple bile basına düşmemiş :(Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum