209 bine yakın açık poz var bakalım nasıl kapatcaklar.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
forumda şu an long olan varmı?
bence yok
peki sizce nereye gider?
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
iteleyin iteleyin aman bir hedefide pas geçelim, dokunmadan dönelim demeyin fuştlar
bizimde size iteleyeceğimiz zamanlar gelecekTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbitti THEBABOLİ bitti
dax ta teknik olarak 7718 veya 7758 var hedef,
her işleri zorlama ile, düzenbazlık ile
104600 ü bekleseymişiz iyiymiş, erken davrandık yineTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni 60 lık bar 104500-600 leri hedef gösterdi, emri 104575 e çektim
104400 deki 850 kontratı alırsa 600 de duracağıda kesin değil ama
oyunun adı stop patlatmaca, patlatır döner belkim
Yorum
-
ekspe.haziran vade.....long..değil mi..?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforumda şu an long olan varmı?
bence yok
peki sizce nereye gider?

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
-
öğlen arası bunu yazdım sizlereTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizde ise 60 lığın güçlü bölge çizgisi 104150 şuan, 14:00 ten sonra 104400 lere gelecek not artırımı bilmem ne gibi bir düzenbazlık çevirmezler ise çizginin altına geçeceğiz
altına geçtikten sonrada ne yaparsan yap iflah olmaz artık
o çizginin altına geçtinmi bitmiştir işin, hertürlü itliği yaparsın zorlarsın ama sonunda bir tarafına kaçar
türkoğlu dayın sana iyi bi iteler ha ha ha
Yorum
-
Eksper abi vade sonuna oynuyor sanırım. . nisanda şort haziranda long olabilir... Yayılma pozisyonu vade sonu piyasa aşağıda olsa yukarıda olsa aradaki farktan götürecek .)TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekspe.haziran vade.....long..değil mi..?
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Yorum