TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
saatlik ve 120 likler güçlü long bölgesinde şuan, 103 e gelmesi şimdilik long yönü bozmaz ama gücü yok ederegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103 e gelmezse ayıp etmezmi türkoğlu
o yüzden hazır güçlü bölgede iken biraz daha yukarılara ittirip zorlaması daha makul olur gibi
103900 30 luğun güçlü bölge sınırı, altında oda güç kaybına uğrar ki o zaman 103 gündeme gelir
üstlere doldurdu emirleri yine o tarafa operasyon yapacak gibi sanki
Yorum
-
103 e fitizVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercorttaşlarım,vade sonuna geldik, ısrar etmemenizi temenni ediyorum.....fılatt devam
o kedi buraya gelecek

Yorum
-
inşallah egelim,haz vadede cort kovalıyomegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103 e fitiz
o kedi buraya gelecek

oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
skender gene kıstırdı ... hale bak pehhhhhhhhhhh
esir aldı gene ..
cenevre sözleşmesi tanımıyor namıssız
günlük grafiği niye icat etmişler saatliğe göre inip çıkıyor..
Yorum
-
takip ettinizmi bilmiyorum ama
nisan ayı boyunca işctr, akbnk, tcell (hala devam ediyor galiba bunda ) de blok mal çıkışları oldu
işctr de merill
akbnk ta finans ve deutche
tcellde credit
kütür kütür mal sattılar
ama garanti ve halkb a ilişmediler veya ilişemediler
hepsine aynı anda basmak mümkün olmadığı için sıra ile birkaçı ile piyasayı tutyor gösterip diğerinde mal çaktılar
bugün ise garanti kötü duruyor gibi, akbank ile piyasayı tutup garanti de malmı satmaya çalışıyorlar çözemedim
Yorum
-
günün direnci aynı zamanda haftalık barıda ful ala cevirecek rakam 104225 olmalı bu rakam üstüne attımı bu it haftalıklarda ala geçer aman kısa durmayın günlükler alda zaten cumadanoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
yeni 60 lık bar 104500-600 leri hedef gösterdi, emri 104575 e çektimTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdu bakalım eğer aşağı dönecek ise 103325 (15 liğin çizgisi ) i yakması lazım
ona dokunmayamı gidiyor, 275 ten reverse şort olalım gerisini sonra düşünürüz
104400 deki 850 kontratı alırsa 600 de duracağıda kesin değil ama
oyunun adı stop patlatmaca, patlatır döner belkim
Yorum
Yorum