çekilin alttan..ezecek galiba..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vob yine başka telden çalıyor hakkımızı vermiyor

200 e vermedi sildim alışlarımı palanın keyfi bilirthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBez lazım olacak gibi
Yorum
-
bu arada ufak bir bilgi paylaşayım..8/9/1999 öncesi işe girenler için erken emeklilik hazırlığı var gibi..maliye bakanı yok diyor ama seçim yatırımı olacak bence..yasa çıkarsa ssklı olanlar erken emeklilik hakkına sahip olabilecekler..ama bağ-kur ve emekli sandığını kapsamayabilir..
yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
S&p 500 endeksi 1576.16 puanla yeni bir gun ici rekor seviyeyi test etti[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Evet bende bu haberi duydum. Hatta 2 plandan biri uygulanacak. Birinde kalan yıllara göre %5 düşülecek ki bu oran yüksek. Diğerinde ise sabit %5 (oran değişebilir) kesilecek ve ne kadar erken aldıysa ona göre hesap yapılıp emekli yaşından sonrada kesintili alacak.lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada ufak bir bilgi paylaşayım..8/9/1999 öncesi işe girenler için erken emeklilik hazırlığı var gibi..maliye bakanı yok diyor ama seçim yatırımı olacak bence..yasa çıkarsa ssklı olanlar erken emeklilik hakkına sahip olabilecekler..ama bağ-kur ve emekli sandığını kapsamayabilir..
Seçim öncesi yatırımlara başladılar.
Çiftçiler için de destekleri arttırdılar.
Sadece bunlar bile yine tek gelmelerine yetebilir ne yazık kiI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Flat..
ben kapadım çökebilir artık
200 hedefi güzelmiş getti 350 puan rüyamda görürüm artık gece
Yorum
-
secim yatırımı acılımla kaybedilen oyları alma derdindelerlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada ufak bir bilgi paylaşayım..8/9/1999 öncesi işe girenler için erken emeklilik hazırlığı var gibi..maliye bakanı yok diyor ama seçim yatırımı olacak bence..yasa çıkarsa ssklı olanlar erken emeklilik hakkına sahip olabilecekler..ama bağ-kur ve emekli sandığını kapsamayabilir..
Yorum
-
Yorum