Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
naynn
ogün yazmıştım 103200 stop diye haliyle uyguladım
bu konuda dealarımlada uyum içindeyizdir arar sölerim bakar ol stop şu diye o rakamda ben baksamda o arar
sizde eğer duruyosa 101300 denediğinde duruma bakalım.zarar etmezsinizzaman kaybını olur
thebaboli başlasın abi tepki hatta obo olsun 104 ve üzerine olsun pala ifadeleri alsın pehhhh
Abi gönül isterdi ki yeni zirvelere yol alalım diyeyim ama kendimi 105-106 üstünde stoplamak üzere şorta ayarladım ve hedefimi verdim. Ara ara trade de yapacağım. Ama kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum o nedenle mümkün mertebe grafikleri yorumsuz paylaşıyorum ki herkes saf olanı görüp kendine göre yorumlasın.
Yanılırsam kafa kafaya pozdan çıkarım. Umarım yanılırım da siz zararsız çok karlı çıkarsınız.
Bu arada 103-104 arası bir yere tepmesini bekliyorum.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum