TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mancurya
    Çalışkan
    • 01 Haziran 2012
    • 519

iYİ AKŞAMLAR...

Tahmin yapmadan geçmeyiniz...
    * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• mancurya
      Çalışkan
      • 01 Haziran 2012
      • 519

mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      iYİ AKŞAMLAR...

Tahmin yapmadan geçmeyiniz...
      OOyy...oyy geçen geçene....

Yorum

• sır
        Katılımcı
        • 06 Nisan 2013
        • 142

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bu pozisyon uygun yerlerde kapat sonra tekrar aç yapılarak nihai hedef olarak vob30 20000 olana kadar tutulacak. Yazı ile yirmi bin.
        ben u100 18600 ile en ayu üyeyim sanıyordum,, benden daha ayular varmış..

Yorum

• mancurya
          Çalışkan
          • 01 Haziran 2012
          • 519

mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          OOyy...oyy geçen geçene....
          Türkün vuruşkan evlatları...

Vuruşmadan önce birazda atış talimi yapsanız...

Sallayın gitsin...

Yorum

• Feridunabi
            Yeni Üye
            • 11 Ağustos 2011
            • 7

Borsada emirler artık 9.15 den itibaren iletiliyor. Daha önce 9.30 du. O zaman vobun açılışına bakarak emirlerimi iptal edebiliyordum. Şimdi 9.15 den önce borsanın alıcılımı satıcılımı açılacağını nasıl öğrenebilirim. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yazabilirse sevinirim.

Yorum

• efedi
              Tahmin Yarışması Sorumlusu
              • 14 Mayıs 2012
              • 238

mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

boLinger tutarmı

atmasyon tahmin sivri dip olursa pazartesi yukardan açıp dimdik çıkması lazım
              resimdeki 5 farkı bulun...

son düşüş haricindeki dipler,bir önceki tepelerin üzerindeymiş...
              http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))

<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>

Yorum

• mehmetkirsoy
                Kıdemli
                • 03 Ocak 2013
                • 3325

vay arkadaş imkb diye aldık bist çıktı puhahahaha elimize yapışacak bu ne ya

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

Ben artik Topik acmiyorum.
                  Grafik de yayinlamiyorum, is yasantisindaki yogunlugum ve vakitsizligim nedeni ile..
                  Ancak "gorduklerimi" bir sekilde aktaracagim, diyerek de soz verdim ALTIN VURUS topiklerinde.

Bu nedenle de assagida ki grafigi muhtelif basliklarda yayinlayacagim.
                  Umarim Topik sahipleri beni anlayisla karsilarlar.

Yorum

• chaotic
                    Yasaklı
                    • 26 Mayıs 2009
                    • 713

#KNOCKknock Portugal Considers Paying Public Workers One Month's Salary in Treasury Bills Instead of Cash

Portekizde nakit euro kalmamış mı acaba, ECB de destek çıkmazsa ne olacak, yoksa yeni bir bail-in (bankaların mevduata el koyması) yolda mı? G.Kıbrısdan sonra Portekiz de mevduata el koyarsa AB çöker.

Yorum

• kani
                      Tecrübeli
                      • 26 Kasım 2010
                      • 1084

yaw exper abi harbiden ayıp ediyon ha yaw olmiy he işin stresini gün içinde cep telefonumdan sizi takip ederek atıyom kalitesi tam olan bu formdan ayrılman bizi üzer ha bak bikmiş abimiz bile gelip iş yoğunluğunda graf atmış tetikte olun lem *****ler demiş hehehehhe sen bu meleyen esnafı bırakıp nereye gitçen yaw
                      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

1.Babo abiii eline koluna sağlık,eyvallah
                        2.Eksper ağam niye his yaptın anlamadım,değme dansöze taş çıkartan pala ile kapışmak kolay deel,pega dayım da bele yapardı sonra yazardı genelde
                        3.Çity 103-104 maliyetli biriktirdiği lönkleri naapcak?10 bin 10bin alırken 102 nin üstünden maliyetlenmedi mi?haşırt diye düşmeye devam ederse pala keyfi bilir,98 den de lönk açarım,95 den de farketmez
                        4,chaotic kardeş felaket senaryoları yazıp duruyorsun,ben de azılı cortçuyum ama bu sefer lönke döndüm,
                        kamar usta çöküş bekleyenlerin geçen sefer ocağına incir aacı dikilecek demişti,bildi,bu sefer de çınar ağacı dikilecekmiş,dime di me kamar yanılmaz
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

#KNOCKknock Portugal Considers Paying Public Workers One Month's Salary in Treasury Bills Instead of Cash

Portekizde nakit euro kalmamış mı acaba, ECB de destek çıkmazsa ne olacak, yoksa yeni bir bail-in (bankaların mevduata el koyması) yolda mı? G.Kıbrısdan sonra Portekiz de mevduata el koyarsa AB çöker.
                          bu haberle alakalı bi lınk varmı kaynakla alakalı
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• stockbroker
                            Master
                            • 28 Temmuz 2008
                            • 4807

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bu haberle alakalı bi lınk varmı kaynakla alakalı
                            Sözün kaynağı @djfxtrader isimli bir kullanıcının gönderdiği tweet gibi görünüyor. Başka bir haber kaynağı göremedim.

Yorum

• chaotic
                              Yasaklı
                              • 26 Mayıs 2009
                              • 713

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              1.Babo abiii eline koluna sağlık,eyvallah
                              2.Eksper ağam niye his yaptın anlamadım,değme dansöze taş çıkartan pala ile kapışmak kolay deel,pega dayım da bele yapardı sonra yazardı genelde
                              3.Çity 103-104 maliyetli biriktirdiği lönkleri naapcak?10 bin 10bin alırken 102 nin üstünden maliyetlenmedi mi?haşırt diye düşmeye devam ederse pala keyfi bilir,98 den de lönk açarım,95 den de farketmez
                              4,chaotic kardeş felaket senaryoları yazıp duruyorsun,ben de azılı cortçuyum ama bu sefer lönke döndüm,
                              kamar usta çöküş bekleyenlerin geçen sefer ocağına incir aacı dikilecek demişti,bildi,bu sefer de çınar ağacı dikilecekmiş,dime di me kamar yanılmaz
                              Peki, bundan sonra iyi haber olursa onları vereceğim, kötü haberlerin hiçbirini vermeyeceğim...

Hep beraber pembe hayaller kuralım...

Türkiye'de 10-15 tane borsa forumu var. Diğerlerine nisbeten en kapalısı burası olduğu için, ayrıca kuzu ve eksper burada yazdığı için bu haberleri burada veriyorum. Her yere yazabilirim bunları ama yazmıyorum...

Yorum

• mancurya
                                Çalışkan
                                • 01 Haziran 2012
                                • 519

Peki, bundan sonra iyi haber olursa onları vereceğim, kötü haberlerin hiçbirini vermeyeceğim...

Hep beraber pembe hayaller kuralım...

Türkiye'de 10-15 tane borsa forumu var. Diğerlerine nisbeten en kapalısı burası olduğu için, ayrıca kuzu ve eksper burada yazdığı için bu haberleri burada veriyorum. Her yere yazabilirim bunları ama yazmıyorum...
                                Yazmaya devam...

Yalnız eleştrileride olgunlukla karşılamak lazım...

Tabi ki farklı görüş ve iddalar olabilir...olsun...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information