TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mancurya
    Çalışkan
    • 01 Haziran 2012
    • 519

Bu hafta tahminlerin yavaş gitmesi münasebetiyle...

Bu vakitde yine kafa şişirmek durumları hasıl oldu...

Arkadaşlar keyborsa tahmin yarışmasını ihmal etmiyelim lütfen
    * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• YALNIZ EFE
      Çalışkan
      • 20 Ağustos 2011
      • 467

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      pazartesi muhtemelen son kez yanınızda olacağım....şimdiden kırdıgım, üzdügüm, zarar görmesine yol actıgım kerdeşlerim varsa hepsinden ayrı ayrı haklarını helal etmesini dilerim....
      eksper abi gidersen kırılırız,üzülürüz,özel nedenlerden uzaklaşmak istiyorum dersen anlarız,ama bu şekilde

yoksa totem mi yapıyorsun

iyi tatiller.

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...084#post477084

YARIŞMA TOPİĞİNİDE BOŞ GEÇMEYİN
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• mehmetkirsoy
          Kıdemli
          • 03 Ocak 2013
          • 3325

Yorum

• mancurya
            Çalışkan
            • 01 Haziran 2012
            • 519

Gecenin bu vaktinde bir tahminde bulunsanız o kadar makbule geçerki..

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

Eksperim bu mesaji okuyorsan
              1) forum birakmalar nereden cikti abi? Eger yoruldum bunaldim dersen anlarim ama surasi kirilirsa birakirim soylemleri profesyonel bir borsacinin soyleyecegi seyler degil ve bunu sen de biliyorsun...
              2)ben deger olarak spot 30 da 98 binleri opebilecegimizi dusunuyordum...spotta 98 lere kadar dussek yukselis trendi bozulur mu sana gore?

Bir yere gidemezsin ..
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ynin hedefi W nun çok daha altı olacak bence, imkb30 çok rahat 20yi görür. Hatta Y nin sonunda borsa ve forex felsefi olarak sorgulanıp tamamen kaldırılma ihtimali çok yüksek. Çünkü, insanlığa bir faydası yok, boşa zaman harcıyoruz...

Yahudilerin kurmaya çalıştığı tek dünya devletinde tek para birimi olacak ve insanlar boş işlerle uğraşmayacak, herkes topluma faydalı bir iş yapacak. Bu devletin kurulamayacağına inanıyorum ben. Onlar tüm hazırlıkları yapacak ama müslümanlar bir şekilde galip gelecek. Onların kurmaya çalıştığı sistemi daha da iyileştirip müslümanlar devam ettirecek. Bu yeni sistemde orta/uzun vade yatırım olacak ama günlük trading tamamen bitecek...

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• repalize
                    Aktif
                    • 05 Aralık 2011
                    • 311

Sn Exper pazartesiden sonra paylaşımlarınızdan istifade edemeyip mahrum olacaklara karşı bir hak geçiş olacak onlardan nasıl helallik alacaksınız... gidemezsiniz gitmemelisiniz.. hala benim gibi piyasalardan bir haber olanlara karşı verebilecekleriniz var...

Kuzu abi benim bi haber olmam cümlesine sevinir... ama yetiştirin işte abi meydan sizin

Yorum

• mancurya
                      Çalışkan
                      • 01 Haziran 2012
                      • 519

Arkadaşlar bi tahmin lütfen..

Yorum

• chaotic
                        Yasaklı
                        • 26 Mayıs 2009
                        • 713

Başlayacak olan 3. dünya savaşının son planı Obama'nın İsrail ziyaretinde yapıldı. Daha önce de 22 Martın çok önemli bir tarih olduğunu yazmıştım. Bu tarihde nükleer saldırı, uzaylı istilası, İsanın dönüşü vs. gibi olağanüstü bir şeyin olacağı söyleniyordu yurtdışı forumlarda. Hiçbiri olmadı. Ama bu tarih çok önemliydi. Georgia guidestone ların dikilişinin 33. yıldönümüydü. Bu taşlardaki 10 maddelik hedeflerin birincisi dünya nüfusunu 500 milyon altına indirmek idi. İşte 22 Mart 2013'de İsrail Amerika arasında son görüşme yapıldı ve bu hedef için düğmeye basıldı. Amerikan derin devletinin kanalı olan CNN televizyonu yoktan K.Kore krizi uydurdu ve KKoreliler Amerikan tahrikine dayanamadılar, laf dalaşı başladı. Şimdi de İran tiyatro sahnesindeki yerini alıyor:

Planlanan tiyatro oyununun açılış sahnesinde İsrailin Türkiye'den özrü ve Türkiye'deki barış süreci vardı. İlk sahnede bunları izledik, ilerleyen sahnelerde Türkiye ile ilgili çok enteresan gelişmeler göreceğiz.

Bu aylarda Türkiye'ye ilişkin iyimserlik daha da artacak. Şam'ı Türkiye'ye dahil etmekten bahsetmeye başlayacaklar. Ama bu kadar iyi gelişmeye rağmen yabancılar borsada satmaya devam edecek.

Çünkü; dışardan iyi gibi görünen bu gelişmelerin hepsi Türkiye için hazırlanan tuzaklar. Bunların tuzak olduğunu blok olarak malı elinde 20 yıldır tutan yabancı biliyor ama Türk halkı bilmiyor. Yerli büyük/orta spekler ve halk her düşüşü alım fırsatı olarak görüp mala girecek ama yükselişler öyle ayarlanacak ki bu alınan mal karla satılamayacak.

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

Vay be ne semaryolar var şu dünyada misal moğolistanda"da bu tip ileriye dönük senaryolar varmıdır aceba okuyunca burada yazılanları macera kitaplarındaki gibi dalıp gidiyorum hehehe seviyorum bu formu bree çok seslilik var ne güzel
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• paradigma
                            Tecrübeli
                            • 19 Haziran 2009
                            • 1088

Eksperim yine sakasinin zirvesinde zaman zaman olur boyle dikkate almayin o bizsiz yapamaz..bu arada kc kapadi vadeli girdimi bize ?
                            yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• mancurya
                              Çalışkan
                              • 01 Haziran 2012
                              • 519

pazartesi elim tetikte olacak....bu gercekleşir ise long diyen adamı odunla kovalamak lazım...
                              pazartesi muhtemelen son kez yanınızda olacağım....şimdiden kırdıgım, üzdügüm, zarar görmesine yol actıgım kerdeşlerim varsa hepsinden ayrı ayrı haklarını helal etmesini dilerim....
                              Sanal da tahminede , takibede devam derim...

Her daim antremanlı olmakda fayda var...

Herkes bir değerdir ,ve kendisini başkalarından mahrum etmemeli...

Yorum

• mancurya
                                Çalışkan
                                • 01 Haziran 2012
                                • 519

Her daim atış talimi yapmak lazım...

!'' KEYBORSA tahmin yarışması ''

sizi canlı tutar ,atış talimi yapmadan geçmeyin...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information