101650 long
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgili ayı (demek bir garip oluyor
)
TEB in dünkü alışları long değil, şort kapatma idi önemli bir detay gözünüzden kaçmış olabilirA-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEB ........bakalım akşam hangi sonuçlarla ortaya çıkacak....
Dün VOB'da.....millet SATARKEN........... ALAN.........
GARAN'da da satıcıydı....
BUgün VOB'da...MİLLET ALIRKEN...........SATACAK mı..?
Yoksa birkaç gün bekleyecek mi...? 105 leri falan...

102 şortları erken kapattık kahretsin, 101800 dax a o kadar satış geleceğini kim bilebilirdi kiTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102025 ve 102100 ü ilk hamlede geçemez diye düşündüğüm için 025 flat
101625 tekrar long
60 ve 120 likler 1011xx lere dokunmadan dönmem yukarı desede
675 30 luğun karar yeri
denedik şansımızı bakalım, afiyet olsun
Yorum
-
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbismillah 101 600 long....ben yemeğe gidebilirim o vakitparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101650 long
bu pozun koruyucu melekleri gelmiş, başında durmaya luzum yokTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101625 tekrar long
afiyet olsun
Yorum
-
-
kahretsin, erken girdik pozaTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102 şortları erken kapattık kahretsin, 101800 dax a o kadar satış geleceğini kim bilebilirdi ki
101625 tekrar long
60 ve 120 likler 1011xx lere dokunmadan dönmem yukarı desede
675 30 luğun karar yeri
denedik şansımızı bakalım, afiyet olsun
hedefe gitti eninde sonundaTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın, bol kazançlar dilerim
ciddi anlamda tepkinin 101350 veya 100800 den geleceğini düşünüyorum
101900 şort
15 dakikamız var, bu saatlik barı toparlaması lazım doji veya ona yakın bir kapanış olmalı bu 60 lık bar, yoksa dönüş barı olmaz yeniden aşağılara marj oluşur
Yorum
-
okutval abi dax trendi kırmış bugünokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101.000 long.. 3/4 oldu poz..
biz lönk peşindeyiz
Yorum
-
Abi bizim piyasa 2-3 günönceden gidiyor.. yükseliştede düşüştede.. Yurtdışının yaptığı düzeltme satıışını biz dün ve önceki gün yaptık.. bugün artı kapanış bekliyorummehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokutval abi dax trendi kırmış bugün
biz lönk peşindeyiz
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Haftasonu Kerry geliyor, muhtemelen Nato kapsamında bizden asker isteyecek. Çünkü, bu belaya dünyadaki her ülkeyi bulaştırmak istiyorlar. Vobun yukarı gideceğini düşünüyorsam short kapatıp beklerim, long olmam. İsterse 120000e gitsin. Mantığımla kazanmadığım, tesadüfen kazanacağım para bana gelmesin, çünkü o paradan daha çoğunu başka bir mantıksız harekette kaybederim.
Şu an bu seviyeden açacağım 10 kontrat shortta kaybedeceğim para maksimum 20000 lira kazanacağım para en az 40000 lira ki 80000e kadar da artabilir. Ayrıca aşağı giderken yapılacak piramit ile bu kazanç geometrik artabilir.
Yorum
-
bas kapa,al kapa ula nevrim döndü.ehtiyarlıkta ne zor işmiş,heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum