montanlı montanlı düşüyor gavat....dipsiz kuyu....iki gün üstüste eksi geldi...artık şorttayız....gelsin teyip agam kurtarsın...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu gece K.Koreden füze saldırısı bekleniyor. Adamlar saldırımız artık an meselesi diye Amerikaya yazılı bildirim yapmış. Yurtdışı forumları okuyorum, millet dalga geçiyor. Kimse inanmıyor.
Akil adamlar toplantısı son 1 haftada uydurulmuş bir tiyatro. Türkiyede medya çok başarılı bir şekilde gündeme oturttu konuyu, dünyada olan bitenden haberimiz yok.
Yorum
-
sen şimdi diyorsunki depiği boşver..yat pozda ...eyi lem.... yata yata karpuz olduk zaten ....bugün biraz pasım silindi emme...chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu gece K.Koreden füze saldırısı bekleniyor. Adamlar saldırımız artık an meselesi diye Amerikaya yazılı bildirim yapmış. Yurtdışı forumları okuyorum, millet dalga geçiyor. Kimse inanmıyor.
Akil adamlar toplantısı son 1 haftada uydurulmuş bir tiyatro. Türkiyede medya çok başarılı bir şekilde gündeme oturttu konuyu, dünyada olan bitenden haberimiz yok.
Yorum
-
sevgili medwig yayınlamış genelde yerinde bakılması taraftarıyımMedwiG Nickli Üyeden Alıntı04.04.2013 Perşembe Net Alıcı & Net Satıcı aracı kurumlar :

ama yabancılar bugün harbi mal kakalamışlar bakın diye coppy ettim.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Sabah kalktığımızda saldırı olmamışsa, 100500den kapatıp üstten tekrar shortlamayı deneyebilirim.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen şimdi diyorsunki depiği boşver..yat pozda ...eyi lem.... yata yata karpuz olduk zaten ....bugün biraz pasım silindi emme...
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Se_M Nickli Üyeden Alıntı
abi 5 nisan İMKB artık borsa istanbul oluyor ya ve bu açılışı sn başbakan yapacak mış ya. kesin yeni zirvede iken açtırırlar.
5 nisana kadar düşüş beklememek lazım..
mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşbakan tepeden açtı sonra düştü hayırlı gelmedi dedirtmezler.. bi kurtarıcı gibi gelmeli misal 4 nisan vob 90 bin olmalı 5. nisan 94
kurtar bizi ağammmmm

çok basit bir sistem olmasına rağmen mümkün değil uyamıyorum :( dersde olmuyor hiç
Yorum
-
sizlerce bu görüntünün sonu nasıl bitmeli tefe aylık görüntü xu100 de.eğer eyi bitmezse vay bunun haline.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TEB.................. VOB'da alış rekortmeni.....
GARANTİ hissesin'de çok satıcılar arasında.................................
pala TEB'de mi...?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
Yorum