Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
okut hocam piyasa long demiştiniz 102 de ne güçsüz gözüküyordu 105.600 kıpırdamıyor
104.500 den indim long dan not arttırımı ile birlikte.. Aslında not arttırıöı gelmeseydi hala long dum...
şimdi 105.625 şortum bunlar çıtırlık 60.dakikalık alt band bekliyorum long olmak için
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
hicbirsey....hickimse....BUYUK COKUSU DURDURAMAZ....sadece kendi olmak istiyor...hadi bide guzu ossun....diyor....digerlerine mars mars....guzu ossun diyor....
cunki guzudan kurtulmasi mumkun degil....daha ikinci kademe furusta....keske ciksada....ceddimle fursam....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
#QUICKreminder Spanish banks post multi-billion euro losses over the weekend. pic.twitter.com/BBjMlVFY4b
İspanyayı bailout yaparlarsa tahtalarda alıcı bulamazsınız. Tepki için falan senet almayı kesinlikle düşünmüyorum. Vobda short devam. 93000 den tepecek gibi olursa shortları kapatırım, sicim gibi inerse 73000 e kadar yolu var. Bu vade olmazsa öbür vade, kaçış yok bu 30000 puanlık DÜZ(ELT)MEDEN...
Bugün imkb30 eksi kapatmadı ama AEFES ile ayarladılar. Fazla satıcı olmayınca çizdiler kademeleri. Endeksi en çok etkileyen şirketlerden biri. Bu arada F/Ksı da 30 oldu, mevduat faizinin F/K sı 15 iken, acaba AEFES altın veya petrol işine mi girecek?
Yorum