yine bamya ...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
104400 mallı cortları 105 e vedimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen haftalarda 2-3 sefer yazdım
bana göre
haftalık günlük al devam ediyor ve een azından önümüzdeki haftanın sonuna gadar devam eder lokkum gibi grafik va bozmazla
peşembe -cuma gibi cortlanmaya başlanabilirveya 8 nisan ptesi
bende son durum 104400 cortları veremedik haliynen ptesi 104700 e verip son 10günde aldığım 6bin puanın 300 ünü feda edicem
600 puan zarar ettik bu pozdan emme 6bin aldıktı buda kusur olsun
lönk içün 104800 yazdumdu gelmemiş burdan vurmak yerine 106 dan cortlamak daha mantıklı geliür
beklemeye devam
Yorum
-
en yüksek ne gördük?delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanıyorum herkes bizi ignore etmiş okuyamıyo.
bıkmışbroker abimin kulakları çınlasın,ne diyo,''haberler arkadan gelir''
105-105500 arası na ralli ihtimalini 1 haftadır sayıkladık abi.
haaa şimdi iş tamam bence.
gömün gitsin.
burdan yukarı en fazla 105450 görür diyorum.
yatırım tavsiyesi değildir.
ben damgayı kodum burası tepe diye,
bakalım .
gömün yaw,çürür kokar bu.
bugün yarın dolartl ile birlikte dişsün,acaba hangisi yalan diye kafalar karışsın.
dolartl 1.788 den yukarı fişeklesin.
nasıl senaryo?yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Borsa İstanbul'da seans saati değişecek
Borsa İstanbul adıyla faaliyete geçecek olan İMKB'de 5 Nisan'dan itibaren seans 09.15'te başlayacak.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
105.025 kapananlar 105.625 tekrar açıldı.. 1/4 şortokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın.. cumadan 105.225 şortları 105.025 den kapadım...
106.000 şort için 104.200-300 long için beklediğim yerler'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
valla indikatör bahsetmek ne kadar doğru şu hacimsiz ortamda ama.. 60dk bu çıkışta negatif uyumsuz... normalde düşmesi lazım... hatta sabah düzeltmeye girecektik ya ne oldu skender gene bamya servis ediyi
Yorum
-
60 lık 106 üstü diyor... 106.125 2.parti şort emri gönderdimfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 lik graflara bakınca ha şurdan ha burdan döner diyesi geliyor insanın..lakin 60 lık ve günlüklerle durum öyle değil...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum