TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
repalize 2.30 da aldigim , 2.70 de sattigim kagidi nasil 7 kusurda alim.
herkese gunaydin.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
thy ile ilgili bir yorum...
sayın taner beyden.. tgdtgd bilgisine güvendiğim bir insandır..
başka bir siteden alıntıladım ...kimseye cevap olsun diye yazmıyorum... sadece arkadaşların görüşlerine farklı bir boyut katabilir diye düşünüyorum..
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.. sadece bilgi paylaşımıdır..
Yorum
-
-
Temettü ödemesi yapacak şirketler ve temettü miktarları şöyle:
ARCLK.E, %52,54 (A.O.F.:12,37 TL), CIMSA.E %72,60 (A.O.F.:10,36 TL), ISATR.E %27,08 (A.O.F.:27.399,73 TL), ISBTR.E %16,54 (A.O.F. :1.526,83TL), ISCTR.E %14,78 (A.O.F. :6,79TL), SAHOL.E %10,00 (A.O.F. : 10,77), ISKUR (Kurucu paylarına, pay başına brüt 1,4660631, net1,2461536 TL nakit temettü dağıtılacaktır.) (A.O.F. : 7.948,53)
*Not: Temettü oranları, brüt oranı ifade etmektedir[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Tüm kredi genişlemesine faiz düşüşlerine rağmen büyüme bu rakam geliyorsa hayalcilerin ve hikayecilerin goygoylarına kapılmamak lazım...
borsa kısmında skenderin keyfine kalmış henüz vermiyor vermezsede vermez yokki biri başına yıksın tahtaları .. ama rsi trendi kırdı...
bamyaya hayır...
Yorum
-
ithalat ihracatı komple yasaklasınlar cari açık 0 olur o zamanVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz böyümek iyiymiş,carı açuk kapanıyormuş ha ha ha,kahpelik 4 koldan devam
Yorum
-
sabah yorumcunun biri büyüme düşük gelirse daha iyi ya bu sene daha hızlı büyürüz diyor.o zaman avrupanın coşması lazım adamlar eksi büyüyür.ya nasıl yorumcular var..temettülerde gelmeye başladı isc 140 kuruş vermiş piyasanın eksi olduğuna bakmayın temettü etkisi..hala şişiriyorlar..
Yorum
-
-
Düşük büyüme olan yılda bile 50 milyar cari açık verdiysek, bu sistem tıkanmıştır. Borsa kısa vadede yükselebilir, yandaş medya ortamı bir süre daha iyi gösterebilir, ama beklenmedik bir siyasi gelişme bu kırılgan ekonomide 1:10 belki de 1:100 kaldıraçlı etki gösterecektir.
Türk medyasında hiç Kore haberi yok, nasıl da es geçiyorlar. 2-4 nisanda Güney Kore dışişleri bakanı Amerikaya gidiyor Kerry ile görüşecek.
Dünya piyasaları dipte olsa idi kore haberleri ile mal topluyorlar derdim. Ama F/K lar ve PD/DDler dipte değil, pahalı denilebilecek seviyelerde. Bir panik satış durumunda herkes kaybedeceği için büyükler satış yapmamakta. Zannımca küçük yatırımcı azaldı tüm dünyada, yurt dışı forumlarda da işlem hacminin çok düştüğünden bahsediliyor. Dolayısıyla büyük balıklar birbirini yiyecek. İlk satan karını alabilecek, diğerlerinin 4 yıldır üzerinde oturduğu sanal kar gittiği gibi anaparadan da zarar edecekler. Bunu herkes bildiği için eller tetikte ve ilk ciddi alarmda herkes panikle çıkış kapısına yönelecek.
Yorum
Yorum