Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
şu andaki süreç önceki not artışına benziyor. endeks çıkarken sürekli not artacak yorumları vardı , ky göz göre not artırmaz bunlar diyorlardı. taktik değişmiş gözünün içine baka baka şortçulara diyor , kimseyi inandıramıyor
Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
yani elinde 10 kontrat ile vuruşuyorsan...yan tarafında en az 100 bin tl paran olacak..yoksa bu ite meze olursun.....
bütün kısacılara geçmiş olsun diyorum exper abi bu formda yazdığın rakamı sen ve kuzu hariç en fazla 3 kişide vardır gerisinde 100 bin tl pek mimkin değil hani dersen 3 kontrat karşılığı 20 bin tl yanda olmalı dersen aklım alırda diğer rakam sanmam bulunsun çoğu arkadaşımızın hesabında
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
ben birnoktaya parmak basmak istiyorum,
bu not olayını fazla abartmamak lazım.
not yükseltti sp ewet.
peki yatırım yapılabilir seviyeyemi çekti?hayır
daha 1 kademe yükseltmesi lazım.
velhasıl kelam ver coşkuyu,dağıt malı yaptılar bence.
altın da 1592 altında kapanış beklemiyorum,
italya 200 günlük ortalamasının altına inmiş durumda,ispanya cds leri zıpladı,
ben artık sert satışların zamanı geldi diyorum.
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Az önce oturuyorum aklıma geldi.. 85 küsür kapattı zirveye var yok %2... Fazla düşünmeye gerek yok palanın ensesindeyiz bu sefer bi yere kaçamaz.. 4-5milyar civarı hacim olduğu gün zirve civarıdır.. Tutacağızz palayı inş...
iyi akşamlar
satışlar kimsenin beklemediği anda gelir..hatırlayın bir önceki satışı her gün alıyorlardı 3 günde piyasayı verdiler.şu an herkes satış bekliyor bu nedenle çok sert satış beklemiyorum..ama dalga devam edecektir..aşağı gelince şortları kapatıp yukarı gidince açmak kısa vadede yapılması gerekir diye düşünüyorum..bunlar temettüleri almadan satış yapmazlar ama çokda yukarı gitmez bence.not artışı temmuz gibi gelir bence kısa vadede yukarı taşıyacak çok haber kalmadı..
Yorum