paritede ilk karı aldım.... 130 .85 ort şortlar kapandı.....128.10...ilk tepkide tekrar gömecegim...kar güzel...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
850 görüldü geldimi egeliegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzabanan 103400 den cortladıklamı 102850den kapayıp
102800 den lönke dönüp 104300 den satarın deye hesab edipdurun babolim
emeğine sağlık ciğerim
Yorum
-
peki neresi gecilirse short sinyali sikintiya girer ?chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu indikatör yılda 3-4 kez sinyal verir. %90 tutturur. Ocak tepesinin ertesi günü de sinyal vermişti.yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Burdan olur ya hani 88 lere sarkan shortlar nası idame edilir birazda onu düşünürüz, zor olan burdan short olmak değil
iyi ölçekli bi global düzeltmede soğuk kanlı trade olayı şimdiki shortlarda..
120 ye giderse muhabbetini de sonra yaparız belkide yani dimi ne acelesi var global py nin kar al taktiği oluşursa uymalı hesabı..
Yorum
-
u100 hedeflere girdi bugunkü yüksekle ama u30 geri kaldı.. bu noktada kafa karışıyor öğle arası felan bi haber icat edebilirmi üçkartcı pala. bugun tepki bitip düşüş başlarsa büyük üçkağıt yaptı pala..
Yorum
-
Bir iki ay shortlar tehlikeye girmez artık.paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki neresi gecilirse short sinyali sikintiya girer ?
Sinyal şu:
Nasıl tutturuyorlar anlamıyorum ama borsa her tepe yaptığında bankanın biri beni şubeye çağırıyor. Senin şu kadar mevduatın var. Mevduatını bozmadan 3 katı borsa kredisi verelim diyorlar. Ben de teşekkür ederim deyip kapatıyorum.
Geçmiş tekliflere baktığımda durum aynen bu ve bugün yine çağırdılar. Gel seni .ikelim demek değil mi bu, daha önce niye aramıyorsunuz kardeşim...
Yorum
-
Ben kısaları artırdım, üzerine yattım, ekran bile açmıyorum artık. Bu indikatörden sağlam indikatör yok. En fazla 109a gider sonra çok kötü çöker. Eksperin dediği gibi 10000 puan zararı göze alacak kaldıraçla kısa yapın, sonra da işinize bakın. Devamlı takip edilirse çekilmez bu vobun stresi.
Yorum
-

Yorum