TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Konuya yapıştırılan rapor, bültenlerin takipçilere rahatsızlık verdiği Sn. kavak63'e bildirildi. Durum açıklığa kavuşmuştur.
Yorum
-
dostlar özür ,
bana günlük gelen bildirimlerden bu başlığın yararlanabileceğini düşündüğüm konuları iyi niyetle yapmış olduğum paylaşımdır.
bir daha paylaşmam. tekrar özür dilerim.
not; sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım yazma işte şunları, illa kalbinimi kıralım, bootmusun nesin?
dostum boot ne demek bilmiyorum ama siz forumda bir arkadaşına boot kelimesini yakıştırdığınız'a göre iyi bir şeydir.
saygılar.T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
Sn. kavak63,kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum boot ne demek bilmiyorum ama siz forumda bir arkadaşına boot kelimesini yakıştırdığınız'a göre iyi bir şeydir.
saygılar.
O üyemiz boot yazarken gerçekte bot yazmak istemiş. Forumlarda otomatik mesaj gönderen haber bot'ları(bir tür yazılım) olabiliyor. Yani kötü bir şey demek istememiş.
Yorum
-
Sv. Kavak bilgi olsun diye paylaşıyor. Bu paylaşımlardan art niyet aramak yersiz. Rahatsız olunuyorsa üsturubla bir dille özelden durum iletilir. Başlıkta yazılan tüm yazıları takip etmiyor olabilir.Feridunabi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSana katılıyorum, fakat kavak hala inadını sürdürüyor...I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
neysestockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. kavak63,
O üyemiz boot yazarken gerçekte bot yazmak istemiş. Forumlarda otomatik mesaj gönderen haber bot'ları(bir tür yazılım) olabiliyor. Yani kötü bir şey demek istememiş.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bot_%28robot%29
ya sandalet deseydi
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Normal hayatımızda sıkça karşılaştığımız iletişim eksikliğinin bir biçimi yaşanmıştır. Gerekli iletişim kurulunca taraflar anlaşmış ve durum tatlıya bağlanmıştır.
Konu, normal mecrasına dönebilir. Herkese bol kazançlar dilerim.
Yorum
-
-
Hayırlısı olsun...VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84300 den döndü,cort devam,865xx lere kadar dayanamayan insin* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
başkan yakaladımı hiç affetmiyorsun.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyse
ya sandalet deseydi
forumda kavga kimin indikatörüydü
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
aman diyim kavga benden uzak dursun ben espiri yaptımsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşkan yakaladımı hiç affetmiyorsun.
forumda kavga kimin indikatörüydü
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum

Yorum