s.a hayırlı işler bol kazançlar....... forumu yeni keşfettim ....ugurlu gelirim inş.....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongcu ve shortcu vetan evlatlari.....mutlular....herkes malina yapismis kendini hakli gormekte....ve agamin usturuplu hareketleri ile...heriki tarafta dotunde bi rahatsizlik duymamaktalar....dot gevsemis ve kendinden emindir....
..
bu ahvalda....sko agamda ne poh yiyeceginden emin olmadan....bu mutlu insanlarla birlikte....kendi dotundedeki sinyalleri dinlemekte....suru icindeki uruslari taramaktadir....birinin satisa gelmesi....sko agama nisadir surecek....dotunde huzur bitecektir...emme uruslar kendi borsalarina dosuyorar....1800 den 1400 e geldi....bize vakitleri yok...
tabiii yikilmakta olan urus borsasinda....kaldirac nedeniyle sikisan....bazi fonlarda...sko agamin dotundeki huzuru bozmakta....bu huzur ve huzursuzluk...karda olan guzunun dotunde kavak yelleri estiriyor....
ote yandan...ceddimiz...dotte kavak yeli esmesini hayirli bulmaz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
a.s hoşgeldiniz.ardaxy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a hayırlı işler bol kazançlar....... forumu yeni keşfettim ....ugurlu gelirim inş.....Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
-
ilk çıkışta 104 görülmüştü sonra 100 e kadar düzeltmesi oldu farzedersek son çıkış 104 ü geçmesi gerekmezmi düz mantık..
Yorum
-
102900 filettoegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102250 cortladımdı rahat edemedim 102100 filetledim
filetlemeklede kalmadım 102100 lönk

hayırlı işler olsun

Yorum
-
soygunu alamanlar yapiyor....
kibristan...yunandan...ispanyadan...italyadan v.s kacan paralar....alamanyaya alaman pankalarina akiyor...faiz sifir....bu pankalar bu paralarla...alaman hukumeti kontrolunde...ispanyaya....italyaya....devlet bonolarinna yatiyor....faiz yuzde 6....
para ispanyolun...italyanin...yunanlinin...URKUTULMUS PARA bu....bi dasla iki gus....sifir faizle al...yuzde 6 ile geldigi yere sat...aynisini amerikada yapiyor....REZERV PARA NIN BASINA OTURMAK BOYLE ISTE...
ISTE POLATIM...bu nedenledir ki...altinin sansi sifir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hayırlısı olsun hacımeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenden bu kadar 103 100 flat...
daha yeni başladığını düşünürsek 105-106 dan vurursun kafasına
Yorum

Yorum