102.200 de
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kürt rallisi, özür rallisi, ppk kararlı rallisi, .....v.s.
çaya çorbaya ralli,
bu ne l..n.
manyaklaştı iyice.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
okut hocam ne biliyorsan söylede, bizide kıvrandırma burda...
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Abi bişi bilmiyorum yasonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokut hocam ne biliyorsan söylede, bizide kıvrandırma burda...
sadece haftalık grafik çok güzel geliyor gözüme, sanki düzeltme yapıyorum der gibi... düzeltmeden sonra 106-108 arası diyo bana nisan sonuna kadar bu vade yani o yüzden...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
spot 85 vob 105-105.500 arası ralli ihtimali var
bi kenarda bulunsun,niyeti fena gibidelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster102350-102550 üstünde yukardaki ihtimal güçlenir bence.
temkinli olmak lazımyazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
longcu ve shortcu vetan evlatlari.....mutlular....herkes malina yapismis kendini hakli gormekte....ve agamin usturuplu hareketleri ile...heriki tarafta dotunde bi rahatsizlik duymamaktalar....dot gevsemis ve kendinden emindir....
..
bu ahvalda....sko agamda ne poh yiyeceginden emin olmadan....bu mutlu insanlarla birlikte....kendi dotundedeki sinyalleri dinlemekte....suru icindeki uruslari taramaktadir....birinin satisa gelmesi....sko agama nisadir surecek....dotunde huzur bitecektir...emme uruslar kendi borsalarina dosuyorar....1800 den 1400 e geldi....bize vakitleri yok...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum