Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tv de bazen yatırım uzmanlarına denk geliyorum....
adama soruyorlar parite ne olur...
cevap veriyor cıkabilirde düşebilirde...
altın ne olur...
cıkabilirde düşebilirde...
dolar/ tl ne olur..
borsa ne olur...
cıkabilirde düşebilirde
ülen sen ne pohuma yararsın gavat diyen cıkmadı.....
bu adamlar osuruk adam deel heee...eşek yüküyle bulundugu makamdan para kazanıyor....
beni cıkartın adamın suratına söyleyeyim....sen satılmış gavatın tekisin diye....ha ha ha
tv de bazen yatırım uzmanlarına denk geliyorum....
adama soruyorlar parite ne olur...
cevap veriyor cıkabilirde düşebilirde...
altın ne olur...
dolar/ tl ne olur..
borsa ne olur...
cıkabilirde düşebilirde
ülen sen ne pohuma yararsın gavat diyen cıkmadı.....
bu adamlar osuruk adam deel heee...eşek yüküyle bulundugu makamdan para kazanıyor....
beni cıkartın adamın suratına söyleyeyim....sen satılmış gavatın tekisin diye....ha ha ha
eksperim oylede guzel ifade etmissinki izleyince yuz ifadem de degisiyor bir guluyor bir sinirleniyor yaff be adam o kadar konustun eeee sonuc dusecekmi cikacakmi yoookkkkkk ,dusebilirde cikabilirde ,soyle olursa boyle olur oyle olursa bak boyle olur , boyle -soyle olursa da soyle olabilir... hep olasilik hep ... konustugu birsey yok ama bu kadar laf kalabaligini yapabilirya oda bir meziyet iste aslinda hicbirsey soylemeden cok sey soyleyebilme ...
eksperim oylede guzel ifade etmissinki izleyince yuz ifadem de degisiyor bir guluyor bir sinirleniyor yaff be adam o kadar konustun eeee sonuc dusecekmi cikacakmi yoookkkkkk ,dusebilirde cikabilirde ,soyle olursa boyle olur oyle olursa bak boyle olur , boyle -soyle olursa da soyle olabilir... hep olasilik hep ... konustugu birsey yok ama bu kadar laf kalabaligini yapabilirya oda bir meziyet iste aslinda hicbirsey soylemeden cok sey soyleyebilme ...
işte bu noktada onu konuk eden adam devreye girmeli....demeliki sen ne diye geldin lem buraya....cıkar diyemiyorsun, düşer diyemiyorsun...sen ne pohuma yararsın....adamın bulundugu makamdan ötürü mötü buna yemiyor...bak beni cıkarsınlar anında adamın suratına nasıl söylüyorum.... bir dahada cıkartmazlar zaten....ha ha ha
sayın A-YI
izliyorsunuz değil mi bandı yırttı nisbeten yeşil bölegedeyiz
normalde 102700 e stoploss yazmam gerekiyor bu poza ama yazmıyorum
long devam bakalım 102875
zarar çıktı şimdilik
parite kırıldı....fena akıyor üzerime....şuan tüm dünyayı dow un vade sonu geyigi tutuyor....dolar tl de aynı şekilde....1.81 üstündeyiz...bu görece düşüş demek...borsayı ayakta tutan tek şey bu....
bir hafta önce bir laf ettim....hec ***üm başım oynadımı....yıkılacak dediklerime bakın ....cıkacak dediklerime....tek kalem kaldı...onunda sonu yakın...
Yorum