175 den bendende levye digeri de ekperimin dedigi yere yazildi
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
korku yok....tukur korkuyu....istop yok....olum var....kan var....
BU MEYDANA OLMEYE INDIK....bu meydanda kacan olur....delianli harman oluyor....lafla gemi yurumez....gidecegi yer yok...gidecegi yerde satacagi kimse yok....bi mali satamiyacaksan....fiyatini gidiklaman....kendini kandirmaktir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem durun banada sıra gelsin...sizin yüzünüzden bana kalmıyacak....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster175 den bendende levye digeri de ekperimin dedigi yere yazildi
Yorum
-
guzum pis gazladın, az kaldı fulleyecektim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorku yok....tukur korkuyu....istop yok....olum var....kan var....
BU MEYDANA OLMEYE INDIK....bu meydanda kacan olur....delianli harman oluyor....lafla gemi yurumez....gidecegi yer yok...gidecegi yerde satacagi kimse yok....bi mali satamiyacaksan....fiyatini gidiklaman....kendini kandirmaktir...Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kademeli....102 lerle basladik sonperde....her 1000 puanda yeni furus....dipte shortlari kapatirken vermistim simulasyonu....82 000 ila 84 000 araligi diye....furusma baslangici 82 000 endeks....bu bi sistem....eksper erken daldi...emme sorun degil...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
daha diğer şortları açmadım umarım pazatesiye kadar boğayı devirmezsiniz
-1000 puan kazıklı şortum ama daha çıkmasını istiyorum,
mazomuyum neyim
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum