Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
düşemiyor arkadaş,işyatırımın derdi var,dışarısı kötü olmasa uçurmuştu açılışta,atyarışı loto toto oynayacağınıza voba takılın ,orda nasıl olsa kupon çöpe gidiyor
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
selamlar..hayırlı işler esnaf...
aynen iyiden boşalmış buralar... aga sert yaptı tabi... milleti şaşkına çevirdi... normaldir... çünkü genelde zarar yazıyor yatırımcı bu tip hareketlerden... akabinde ya biraz kendine gelmek için uzaklaşıyor, ya da temelli uzaklaşıyor piyasadan... şurası da var ki... böyle ortamlarda öngörü yapmak da çok zor... onun içün, normaldir...
ben deniz uzun süredir poz taşımıyorum... sadece hisse... hisse tarafında zirveye göre kabaca %5 aşagıda portföyü boşalltım... 76-77 aralıgından tekrar hissedeyim.. buralardan tekrar vermek gerekir mi diye bakınıyorum... henüz kararsızım...
Yorum