hinci bu gavat böyle alıyorya akşam kapanışta görecegim ***ünü....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Olurya hani dışarısıda ihtiyacen soluklanıyım artık diye bi geri çekilirse ve/veya şimdiye deve yüküyle
kar bırakmış global short squeeze'ine artık makul bi mola verirse ki neden olmasın piyasaların
doğasında mevcut bi potansiyel ihtimal,
hazır bizde öncü olarak daha rahat ve daha uzun bir yol alırız aşağı yönlü ve çok kısa sürelerde ki esas
short karları böyle bir düşüşte saklı..
Yorum
-
heeee...ucacak ucacak....ben onu ucuracagım emme yardan aşşağıya....ha ha haVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaklaşık 4000 poz açıldı,yükseliş de var,verdiği izlenim uçacaaz, 93025 ten 8000 puan tepmiş neredeyse
Yorum
-
Bugün ve yarın 96'lar için indikatör niteliğinde
Dışarı çıksa bile böyle, ancak dışarıda dönerse 93 ve altına sarkma gücü/gereği oluşabilir..
Nisan en geç Mayıs U100 73'ler, VOB30 88'ler gündeme gelmesi global düzeltmeler dahilinde zaten mümkün..
Mart ayı ise daha uygun ve baldan tatlı olur..)
Yorum
-
İkinci seans aşağı gaplı açılır mı üstat?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün agalar longda yakalanmış...kacanı cıkarmaya calışıyor *****ler....ha ha haLütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
bilmiyorum....şortum bana kalsa bugün yıkacagım...emme agam bilir....polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİkinci seans aşağı gaplı açılır mı üstat?
Yorum
-
Buralar tepe olarak kalacaksa eğer lüzumu lazım gereği son rütuşları yapıyodur PY'ler )VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersürekli - makasta duran vob birden yukarı çıktı
Makas, öğle arası tedavisi, kapanış gayretleri... vs. yarın kapanışa yakın daha net anlaşılır..
Yorum
-
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFITCH, 7 MART’TA LONDRA’DA TURKIYE DEGERLENDIRMESI YAPACAK
bu haber ne demek şimdiki?
Vay be soru sordum pazartesi günü
hiç bilen yokmuş gibi herkes long ama saklıyor galiba aman ben kazanayım mantığı yani öylemi?Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
Yorum