mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bir cumaya gittik geldik 1000 puan basmış..
Grafiklere bile fake attırmışlar.. (120 likteki beyaz aşağı çaprazı atar gibi yapmış, geri çekmiş sonra)
76630 altı haftalık kapanışta her türlü stop yapacağım..
Yorum
-
ya abi en basiti trend çizgisi kırılmışmı kırılmış başka bişeyi karıştırmamak...
haftalık

günlük

ama bugün hacim az o açıdan bi numara yapabilir diye düşünüyorum ikinci seans... yoksa trendler meydanda.. sert tepki doğrama kesim vs.vs. sonra gene düşebilir...
Yorum
-

çiyan diktörtgenler trade bölgeleri.. yatay.. altı ve üstü trend..
kırmızılar.. destekti direnç oldu.. dirençti destek oldu fiyatları.. en alttaki kırmızı baba fiyat.. 2010 tepe. en güzel maliyet yeri.. oradan short olsak da long olsak da. çok yüksek ihtimal.. eninde sonunda gelecek fiyat oraya..
benim yeşilin oraya bir yere kadar gider diye beklentim vardı. gitmedi.. hala gidebilir.. ama burayı kırmaması lazım.. pozisyon için ölüm kalım yeri..
Yorum
-
Türk'ün vuruşkan evlatları...
Biliyorum işler kötü..
Geçmiş olsun...
İsterseniz bide ''keyborsa tahmin yarışmasında da'' vuruşun...
Çünki ;Sizden her daim son vuruşmak için mermi vardır...biraz da oraya sıkınız lütfen...
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
-
Geçen hafta yine bu saatlerde başlamıştı almaya.. Sonra saat 17ye kadar almıştı..
15.10 dan sonra başlamıştı agresif alımlar..
Ondan önceki hafta da yine cuma öğleden sonra almıştı..
Bakalım ne edecek bu cuma öğle sonrası..
Yorum
-

100 ve 50 lik üsseller...
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
Piyasayı almak için 1001 sebep buluyorum ben de
)
Fakat yabana atılacak sebep de değil ki...
Haftalık XU100.. Fitch'in not artırımında orta bandı yukarı zorladı aşamadı..
Sonrasındaki 4. haftada sert yukarı kırarak bir yukarı banda geçti..
Şu an o bant alt sınırındayız haftalıkta..
Eğer ki alta geçecek olursa, alt band orada.. Daha yeni başlar sanki bu düşüş..
Gidip 77300 üzeri kapaması gerek..
Aksi resimde görünüyor..
Yorum
-
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
efedi nin verdiği yabancı takasında bugun artış vardı ama 10 gün gecikme muhabbeti olduğu için nedir ne değildir anlamak mümkün değil... sağolsunlar 10 gün gecikmeyle veriyorlar ne gerek kalıyoki vermeye ? yönetim sağolsun yabancılar talan ve soyguna devam...
ilk seans kadar hacim oldu...
Yorum
Yorum