bugün asla ve asla kırlmaması gereken yer 94975 dir sebeb ise parabolik sar günlük yaklaşık olarak sat seviyesini vermesidir.95 bin ve 96 bin 1000 puanlık ara marj bölgesi ise nötr alan oluşturmaktadır.hangisi ağır basarsa testere çıkışı o yöne olacaktır.hayırlı cumalar.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
120 likte beyaz aşağı çaprazı geldi..
ilk seans sonuna kadar yükselişin ivmeleneceği işareti..
Yorum
-
GÜNLÜK GRAFDA ÖNEMLİ BİR DESTEKTE DURUYOR...
95bin altında 90binden önce durmaz...
95bini kırar mı kırmaz mı bilen malı götürür...
ben kırar ümidiyle dün kapanışta aldığım malları 96100 de reverse ve şortooooooooo
yürü lem pla kim tutar seni...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
Selam arkadaşlar hayırlı cumalar... Poazisyonda değişiklik yok işlemsiz beklemeye devam ediyorum
100 endeks haftalık grafikte önemli bir yerdeyiz desteklerde ama yine 1000-2000 puan sarkma ihtimali var...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
-
-
sabah yazdigim aynen tuttu ....longu yukaridaki stratejiye gore 975 den kol kestim (maliyet 97200 du ).. 95050 den yerine koydum ..simdi son asama topuk dedik ama dur bakalim olacakmi oda tutarsa yirtariz ...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydin ...bugun yukari acilis olur 300-400 puan olabilir ,dahasinda oradan suzulme olur saniyorum 95100 e kadar ordanda topuk yapar yukari diye dusunuyorum bu strateji ile yukari acilista longu kapatip asagidan almaya denerim .... eksperimde benzer dusunmusyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
ayular daldı bahçeye heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
u100 de 1 milyar bile hacim yok bu açıdan ittiriyolar aşşağı görüntüsü var... skenderin yatacak yeri yok... daha ağam ziraat ve köprü yolları satacadıı... bunun için trend bozulmuş olsada şu an şapkadan tavşan çıkartmaları lazım... bu kırılmış görünümlü trendle yakışmaz ağama arz.. allayıp pullayıp en iyisini çıkartması lazım.. bu açıdan bi şans daha var... işc fk 8.40...
7.52 yi gösterttiler inmeyecek gibi alıyolardı... 6.18 şimdi... herşey yalann bee
yoksa o fırsat kaçtımı..
Yorum
-
Yorum