98050 flat
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper hocam pala dediğini yaptı..;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın tekniksel şorta girenleri kıtır kıtır kesmesi gerekir.....bunu yapamassa bu endeksten tepki falan gelmez artık....yarın son....“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
öyle iki grafa bakıp beleş para yok....aha cızgıya geldi, vuralım gelsin paralar.... o zaman iki teknik kitap oku malı götür...... ne güzel istanbul....albica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam pala dediğini yaptı..;)
Yorum
-
eksper abi 48 bin seviyesindeki pirimlenmemiş hisseler ile ilgili senaryo ne olabilir . bu kısa tepki sürecinde fişekliyebilirlermi . çünki büyük bir düşüşde aşşağıda çok fazla marjları kalmayacak . pala ve remziler burada nasıl bir oyun oynuyor , yoksa bu düşüş küçük hisselere geçiş için bir bahane olmuşmudur ? daha önce böyle bir durum görmediğimizden tepki sürecinden sonra ne yapmamız gerekeceği hakkında bir ışık verirseniz çok iyi olur.Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
-
Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilave long 97 binden
kimseye tavsiye değildir
97 ilaveleri 98100 den kapadım
long devam
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
tebrik ederim....iyi gidiyorsun... bir ayagın devamlı icerde....özgüvende oturdu...top atsan yıkılmassın artık....Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97 ilaveleri 98100 den kapadım
long devam
kimseye tavsiye değildir
Yorum
-
o bir para basma makinesi,muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam..
kimsin sen.. yeter artık. saklama.. doğru kimliğini söyle..
o bir robin hood,
o biiir best ağa tahlilcisi,
ötesini karıştırma murat hocam,
bu arada telden aradın yardımcı oldun longu açtık,
kapatmaya nasıl kapatacağız , özelden mesaj atim dedim ama kutun dolu,
bundada yardımcı olabilir misin?
Teşekkür ederim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
teşekkür ederim,eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrik ederim....iyi gidiyorsun... bir ayagın devamlı icerde....özgüvende oturdu...top atsan yıkılmassın artık....
her zaman böyle olmuyor bende işlemler
topiğin ve sizlerin yazılarıda destek olunca bu sefer oldu
darısı herkesin başınaEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Yorum
-
artık düşüş olurda 97400-97500 lerin altına sarkarsa long risklidir
o zaman longda ısrarcı olmamak gerekir diye düşünüyorumEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
Yorum