tünaydın agalar....lem cebim boş hala ....ne iş.....cilve yapir orospi....ha ha ha
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
veya gevşeme ihtimali nedir?paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim gevserse alttan tekrar vurmayi dusunuyormusun ?Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
para..... 98.... 101 cıkışıyla bahsettigim son feyki yaptım dediyse yandık...ilk hadef vob da 90000 ler.....yani trend degişti artık....rüzgara karşı işiyoruz şu anda.....dün dipten poza giren adam kötü senaryoda en az 6000 puvan kazıgı göze almalı.....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim gevserse alttan tekrar vurmayi dusunuyormusun ?
Yorum
-
11.30-12.00 aralığında 1000 puan yukarı bekliyorum.. (97375 ler)
Yatırım tavsiyesi değildir.. Batırım tavsiyesidir..
Yorum
-
Geleni gideni longlatıyor gibime geliyor..
Makas da -100 / +200 arası..
Nasıl yükselecek bilmiyorum..
Longum.. Ekranı kapatıp çıkıyorum, yoksa şeytana uyacağım..
Normalde isctr buradan 6.90'a, Garan 9.10'a, Akbnk 9.30 a gitmeli...
Cümleten hayırlı cumalar..
Yorum
-
vakti zamanında ögrencilik yıllarım part time calışıyorum...
iş yeri şişhanede, günlerden 1 mayıs... manitayla kavga etmişim kafam fena bozuk ,günden falan haberim yok....
işi uyandım emme iş işten gecmişti artık taksimin göbegine düşmüştüm....
tam şişhaneye geldim hooopp paketlediler....duvarın kenarına dizdiler....yav bırakın iş yeri aha şurada diyorum ne mümkün....
terörist damgasını yedik....binbir türlü hakaret ve sloganlar eşliginde 30,40 kişi olduktan sonra minibüslerle dogru 2.şubeye....
ana avrat küfürler, sloganlar havada ucuşuyor...benim ise kafa hala manitada ....millet memleket kurtarıyor ben neyin peşindeyim bakın.....ha ha ha
neyse lafı fazla uzatmayayım...şubenin önüne geldik ....allah allah oda ne? koridor halinde yanyana dizilmiş eli coplu polisler tren oluştumuş bizi bekliyor....
minibüsten inen konvoyun icine düşüyor.... karakolun icine kendini atana kadar tependen aşşagı allah ne verdiyse coplar ucuşuyor....
allah muhafaza yarı yolda düşersen vaziyet hepten kötü....bu sefer postallar devreye giriyor.... basın ,halk herkes orada.... yani bunlar acık acık yapılıyor....
baktım vaziyet kel ...kelli felli birinin arkasına yanasıp daldım koridorun icine .....dup dup dup yagmur gibi coplar tepeme iniyor.....
karakolun icine kendimi attım....aha dedim yırttım zaiyat yok....bir saat gecti heryerim kaşınıyor.....elimi attıgım heryer şiş ,hemide öyle böyle degil balon gibi....
hesapta yırtmıştım ...kaşınmayan hicbir yerim yoktu....ha ha ha
Yorum
-
tepkiye oynuyoruz..... daha önce ne olacagını yazdım....ana hedef arz....ihsan72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi hedef uzaymı , yoksa sadece tepkiyemi oynuyoruz ?
Yorum
-
Yorum