kulmer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu söz aynen geçmişte yazılmıştır vede bana aittir.86100 üstü x100 de kapanış gelmedikçede geçerliliğini taşıyacaktır.bekleyelim ve görelim bakalım son nasıl olacak.hehe hayırlı geceler.zten tamda 78650 den dönmüş depmişler.matriks olmadığı için farkına bilem varamamışım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
99600 ilaveynen mal oldu 100100egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100600 gelmiş
bunun hedefi 102 civarı
beklemeye başladık
Yorum
-
hala bu ihtimal deyimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruygulayacağım iş şu
101 den gelüse 100 civarı kapanıp lönke dönmek
lönk hedefim 104
bugün 2 seans gevşemeye başlayıp az düzelip çarşambadan sona endeksin al verceğini ve 104 e gideceği ihtimalini değerlendircen
Yorum
-
yazmamızı beklemişegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran daha eyi kalktı
vob uyamadı ya
nazar etmeyem uydu kerata
Yorum
-
benim kitabımda lönk yok okut,sırf 99500 lerden millet cortladı diye yukarı aldı soysuz,çık kademeli kısalıcaam,içinden geçicem
eksperin dedii gibi corttta stop yok artık,iş sahtekarı elindeki malı boşaltmak içi fake alışlar yapıyor bence;)oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Bende 97.500-98.000 seviyelerinden long için bekliyordum ama dün yukarı ihtimal gördüm kendimce.. olursa 103.-104 aralaığından şorta dönücem... hayırlısı bakalım...VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim kitabımda lönk yok okut,sırf 99500 lerden millet cortladı diye yukarı aldı soysuz,çık kademeli kısalıcaam,içinden geçicem
eksperin dedii gibi corttta stop yok artık,iş sahtekarı elindeki malı boşaltmak içi fake alışlar yapıyor bence;)
97.500-102.500 arasında hem long hem şort sakat ara bölge'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
beklirüüzz halada beklemekte zor be hacılaregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında 100300 den verip 100 den almaya gidilebilir emme yapmecen
beklemeye devam
bu dönemde çok zıplamecen daldan dala konmecen
az olsun öz olsun aqua
Yorum
-
amerikalılar uyanmadan bi nane olamıyor 3 den sonra uyanıp bi ekrana bakarlar.. ee yabancı borsa olunca
Yorum
Yorum