Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bu oran her yerde.. Yüce Rabbim bu oranı tüm kainatta nizamı ile yerli yerine oturtmuş..
Dünyanın altın oranında Kabe var mesela..
Her neyse grafiğe gelelim..
İşte bu orandan döndük yine..
Ben bu grafiği 1 ay önce hazırlamıştım..
Ancak Moodys yüzünden düşüşte longta yakalandım..
Bakın altın orana..
İlkindeki gibi olursa düzeltme, ikincisindeki gibi olursa çöküş..
Bir öncekinde eksperin dediği gibi XU030 da 49000 puan çökmüştü..
Yine aynısı olursa daha fazlası bile olabilir..
tarih bir sene öncesi ....vobda 69000 lerdeyiz ve longum....hedef vermişim 90000 ler.....daha golden groscular ortada yok....babonun altın vuruş topigide yok....paradigmada longda ve terste kıvrım kıvrım kıvranıyor....son vuruşu yaptım 64050....vuruş o vuruş ve 108 olduk....cıkış 45000 puvan....BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.....
Borsa bunun için icat edildi.. Paraya ihtiyac var.. Mal sahibi yükselince satıp açığını kapatacak.. 2011 Aralık'ta guzu emmi yazmıştı. "Money making" diye.. Ben de tahta sahibi olsam aynısını yapardım.. Borç kapatmak için daha güzel yöntem var mı.. Yok..
Taleple beraber yükselseydi emtialarla beraber yükselirdi.
tarih bir sene öncesi ....vobda 69000 lerdeyiz ve longum....hedef vermişim 90000 ler.....daha golden groscular ortada yok....babonun altın vuruş topigide yok....paradigmada longda ve terste kıvrım kıvrım kıvranıyor....son vuruşu yaptım 64050....vuruş o vuruş ve 108 olduk....cıkış 45000 puvan....BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.....
o zamanda ***üyle gülüyordu millet.....***lerine kactı....ben ne tvlerdekideki şakşakcıyım ne aracı kurum uşagıyım....ben sizdenim....garibanım.....soydurmam...SATILMIŞ KÖPEKLER....
daha dun gibi aklimda ben meee liyodum ..sen ise lem para merak etme soyacaz bunlari diyodun ve soydukta ben az karla ciktim dayanamadim sen ise kuruttuydun iligini
103bin üzerine çıkmazsa.... çıpıta 2-3 günde geri altına kayarsa ve dahi 92bin altında kapanışlar olursa experin projesi gerçek olur... açık ve netttttttttttt
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
DÜNYANIN BÜTÜN BORSALARI DOYGUNLUK SEVİYESİNE GELMİŞTİR....saykılın bitişi önümüzde yaklaşan secim süreci bununla örtüşmektedir.... yıkım önce olur....gidecek yer kalmamıştır artık....kriz zaruridir ve yaratılacaktır.....
Yorum