50 günlüğe dokundu bakalım tepki gelicek mi
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
KEFERE ILE FURUSURKEN GOZUNU KAN BURUMELI.....olumune olmalisin.....ve hickimseyi takmiyacaksin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
adam gibi düzeltme yapsaydı 81 binde olmuyodu... çinki soygun yeri 87den oldu arayı silecek... çinki soyguncu zihniyet...
Yorum
-
ee kefere soyguncu olunca haklısınız bunu çok güzel öğrendik... bu eğitim bize bi ömür gider... 120- 130 - 150 imiş buyrun... yok sıfır atacaklarmış yok bilmemne yok not yok cep harçlığı veriyomuşuz imfye.... dow da vs. hava olumluya dönünce verip kaçtılar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKEFERE ILE FURUSURKEN GOZUNU KAN BURUMELI.....olumune olmalisin.....ve hickimseyi takmiyacaksin....

Yorum
-
ben traderim paraya bakarim....TRASA DEGIL.....
104 LER.....VE 101 LERIDE KAPADIM.....ne yapiyorum....CIKIYORUM....VE LONG OLACAGIM....NEREDE....BENIM DEDIGIM YERDE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben traderim paraya bakarim....TRASA DEGIL.....
104 LER.....VE 101 LERIDE KAPADIM.....ne yapiyorum....CIKIYORUM....VE LONG OLACAGIM....NEREDE....BENIM DEDIGIM YERDE....
NE OLDU....TIRLARI YUKLEDIM....KAC GUNDE....1 HAFTADA....
KIM BILIYORMUS BU ISI......GUZU....
NEYMIS GUZU....tarihe gecmis yasli bi kurt.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HER POZUMU....aninda yaziyorum....delianlilik bu iste....bana haksizlik edenlere yaziyorum....BUNU YAZMAK BENIM HAKKIM.;YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Vay ehtiyar Kurt vay....paraari gorunce nasilda keyifleniyon....Ataturkler ayni tarafta olacak unutma....ha ha hakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNE OLDU....TIRLARI YUKLEDIM....KAC GUNDE....1 HAFTADA....
KIM BILIYORMUS BU ISI......GUZU....
NEYMIS GUZU....tarihe gecmis yasli bi kurt.....
Yorum
-
-
HA HA HA....lem seni cok ozluyorum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bol kazançlar hocam.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBy gavatin ne yapacagini soyleyeyim size....once 97000 ne ineccek....oradan suruyu 102 ye cikip kesecek....bu son kesis olacak....ve nihayi son....arz....
arz derken ulusal 100 nerelere ekabül edebilir.

tşkürler
Yorum
Yorum