TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

Günaydın, cümleten iyi haftalar.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• okut_val
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2009
      • 1325

günaydın hayırlı haftalar...
      105.850 pozları kapadım.. paraları cebe koydum...
      Telekonferans ayağına alıcı gelirse 1000 puan daha gömerler bugün ama çok izleyemeyeceğim... Yukarı giderse tekrar binerim
      '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• marmaralı41
        Aktif
        • 18 Kasım 2011
        • 194

Günaydın, hayırlı kazançlar..

107800 longlarla devam..

Garan 60M

Mavi çizgi (9.54) tepki yeri, tepemezse turuncuya (9.24) kadar iner..

XU100 5M

Yeşil çizgi (837**) civarı üzeri long olmaya devam edeceğim...

Yorum

• thebaboli
          Sistemli Borsacı
          • 06 Temmuz 2012
          • 843

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

Kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 10:32:51

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 10:32:51

ozel durum aciklamasi (genel)
            ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Balikesir asfalti 6. Km bandirma/balikesir
            telefon ve faks no. : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
            ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
            yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
            ozet bilgi : Icra ve ihtiyati haciz nedeniyle faaliyetlerin durumu

---------------------------------------------------------------------------------------------
            27.01.2012 tarihinde yapmis oldugumuz ozel durum aciklamasina ilaveten yapilan ek aciklamadir.

Alacaklarimiz ve banka hesaplarimiz uzerinde ihtiyati haciz bulunmasi sebebiyle uretim icin gerekli hammadde alim imkanimiz kalmamistir. Bugun itibariyle uretim ve satislarimiz devam etmektedir. Sozlesmesi iptal olan bayi ve market olmamakla birlikte, uretim icin gerekli olan hammadde temin edilemeyecegi icin mevcut canli varliklar hizli bir sekilde elden cikarilarak uretim ve satisimiz durdurulacaktir.
            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• marmaralı41
              Aktif
              • 18 Kasım 2011
              • 194

Yukarıdaki grafiklerime göre Garan 9.54 değdi, XU100 837** değdi..
              Düşüşün bitmiş olması gerekir..

Yorum

• sonperde33
                Kıdemli
                • 03 Ağustos 2011
                • 3010

öbür köyde adamın teki ,short 24'te, sabah sabah moralim bozuldu HIV kapmışım diyor ya

daha ne olsun la, öl daha iyi.
                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• thebaboli
                  Sistemli Borsacı
                  • 06 Temmuz 2012
                  • 843

İster böyle

İster böyle

Yorum

• thebaboli
                    Sistemli Borsacı
                    • 06 Temmuz 2012
                    • 843

marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Yukarıdaki grafiklerime göre Garan 9.54 değdi, XU100 837** değdi..
                    Düşüşün bitmiş olması gerekir..
                    Abi ben pek anlamam ama 9,56 altı kalışta 84 altı kapanışlar longçuların sıkıntıları artar.

83075 dolaylarının ciddi destek olmasını bekliyorum.

Yorum

• VIX100
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2011
                      • 1945

yapraklının desteği 9.30da,modi ne zaman telekonferansa başlayacak?
                      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• paradigma
                        Tecrübeli
                        • 19 Haziran 2009
                        • 1088

flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yapraklının desteği 9.30da,modi ne zaman telekonferansa başlayacak?
                        17:00 gibi haber var
                        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

tünaydın agalar....estek, köstek ve desteklerle....şort devam...

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1922

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22461714.asp

son teslimat için çağrılar giderek artıyor..

ama henüz değil..

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

Banvit, seker pilic firmasi ile on gorusmelere basladi- kap

banvit bandirma vitaminli yem sanayii'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap)
                              yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor:

"bandirma bolgesinin en onemli istihdam odaklarindan biri olan seker pilic
                              firmasi ile on gorusmelere baslanmistir.
                              Yapilacak gorusmelere istinaden, gelismeler kamuya
                              duyurulacaktir. "

-matriks-

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

Kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [banvt] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 13:25:41

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [banvt] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 13:25:41

ozel durum aciklamasi (genel)

ortakligin adresi : Balikesir asfalti 6. Km bandirma/balikesir
                                telefon ve faks no. : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
                                ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
                                yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
                                ozet bilgi : Ortaklik gorusmelerine baslanmasi

sektorumuzun ve bandirma bolgemizin en onemli istihdam odaklarindan biri olan banvit bandirma vitaminli yem san. A.s. Ile on gorusmelere baslanmistir. Yapilacak gorusmelere istinaden gelismeler kamuya duyrulacaktir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information