Günaydın, cümleten iyi haftalar.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
günaydın hayırlı haftalar...
105.850 pozları kapadım.. paraları cebe koydum...
Telekonferans ayağına alıcı gelirse 1000 puan daha gömerler bugün ama çok izleyemeyeceğim... Yukarı giderse tekrar binerim'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Günaydın, hayırlı kazançlar..
107800 longlarla devam..
Garan 60M
Mavi çizgi (9.54) tepki yeri, tepemezse turuncuya (9.24) kadar iner..

XU100 5M
Yeşil çizgi (837**) civarı üzeri long olmaya devam edeceğim...
Yorum
-
Kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 10:32:51
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 10:32:51
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Balikesir asfalti 6. Km bandirma/balikesir
telefon ve faks no. : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Icra ve ihtiyati haciz nedeniyle faaliyetlerin durumu
---------------------------------------------------------------------------------------------
27.01.2012 tarihinde yapmis oldugumuz ozel durum aciklamasina ilaveten yapilan ek aciklamadir.
Alacaklarimiz ve banka hesaplarimiz uzerinde ihtiyati haciz bulunmasi sebebiyle uretim icin gerekli hammadde alim imkanimiz kalmamistir. Bugun itibariyle uretim ve satislarimiz devam etmektedir. Sozlesmesi iptal olan bayi ve market olmamakla birlikte, uretim icin gerekli olan hammadde temin edilemeyecegi icin mevcut canli varliklar hizli bir sekilde elden cikarilarak uretim ve satisimiz durdurulacaktir.
---------------------------------------------------------------------------------------------ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yukarıdaki grafiklerime göre Garan 9.54 değdi, XU100 837** değdi..
Düşüşün bitmiş olması gerekir..
Yorum
-
öbür köyde adamın teki ,short 24'te, sabah sabah moralim bozuldu HIV kapmışım diyor ya
daha ne olsun la, öl daha iyi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Abi ben pek anlamam ama 9,56 altı kalışta 84 altı kapanışlar longçuların sıkıntıları artar.marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukarıdaki grafiklerime göre Garan 9.54 değdi, XU100 837** değdi..
Düşüşün bitmiş olması gerekir..
83075 dolaylarının ciddi destek olmasını bekliyorum.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
17:00 gibi haber varflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapraklının desteği 9.30da,modi ne zaman telekonferansa başlayacak?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22461714.asp
son teslimat için çağrılar giderek artıyor..
ama henüz değil..
Yorum
-
Banvit, seker pilic firmasi ile on gorusmelere basladi- kap
banvit bandirma vitaminli yem sanayii'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap)
yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor:
"bandirma bolgesinin en onemli istihdam odaklarindan biri olan seker pilic
firmasi ile on gorusmelere baslanmistir.
Yapilacak gorusmelere istinaden, gelismeler kamuya
duyurulacaktir. "
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [banvt] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 13:25:41
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [banvt] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 13:25:41
ozel durum aciklamasi (genel)
ortakligin adresi : Balikesir asfalti 6. Km bandirma/balikesir
telefon ve faks no. : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Ortaklik gorusmelerine baslanmasi
sektorumuzun ve bandirma bolgemizin en onemli istihdam odaklarindan biri olan banvit bandirma vitaminli yem san. A.s. Ile on gorusmelere baslanmistir. Yapilacak gorusmelere istinaden gelismeler kamuya duyrulacaktir.
---------------------------------------------------------------------------------------------ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum