evet tr de sagım bitit...vaziyet onu gösteriyor.....107 350 de....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yıkılışı 6 lı rakamlar....koy üzerine yüzde yüz...12 TELE......olması gereken....lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9,05 i görmüş
Yorum
-
Abi sağım biter mi ben gibi sığırlar oldukça bu sağım bitmez. k24eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet tr de sagım bitit...vaziyet onu gösteriyor.....107 350 de....I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ah evlat hala sakat hesaplardasın.bırak saymayıda sistemine uy.daha ne diyemki.kulmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün dipten çikişin 163. günü
ve bence TEPE olacak bugünkü yüksek
olmadi en fazla yarin açiliş değerimiz TEPE olarak kalacak
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
kulmer senle tanıştığımda verdiğim yatay 3 cızıklı resim varya işte hedef orda yazılı.o görülecek az bişi kaldı bide ona bak istersen.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Ağbi sisteme uyamdi, portföyüm şu an 5-6 kat idi, bu dediğim 2013 için sadece ...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah evlat hala sakat hesaplardasın.bırak saymayıda sistemine uy.daha ne diyemki.

Yorum
-
eminmisin kulmer.....vallah eger dedigin olmassa senden alırım paracıklarımı......ha ha hakulmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün dipten çikişin 163. günü
ve bence TEPE olacak bugünkü yüksek
olmadi en fazla yarin açiliş değerimiz TEPE olarak kalacak
Yorum
-
karını paylaşacak isen olureksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereminmisin kulmer.....vallah eger dedigin olmassa senden alırım paracıklarımı......ha ha ha
Yorum
-
ayrıca 03.04.2012 deki düzeltme TEPE sini benzer hesap ile bulmuştum.
isterseniz özelden yazdiğim site adresini verebilirim.
benim nick ile de girebilirsiniz
buraya neden kısa geldim
başka bir gün hesabına göre geçen çarşambayi TEPE diye önfördüğüm için
ama burada c = a +b gibi bir zaman hesabı var
Yorum
-
kazancımıı vemem ...prensibim deel.....emme zarara ortak ederim....bizde böyle kusura bakma.....nasıl gayserili hesabım???ha ha hakulmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarını paylaşacak isen olur
Yorum
Yorum